Află în 5 minute costul muzicii ambientale pentru afacerea ta!

Află în 5 minute costul muzicii ambientale pentru afacerea ta!
person Horeca
access_time_filled

Q InStore Radio este o soluție inovativă și modernă de muzică ambientală pentru restaurante, cafenele, hoteluri, magazine, rețele de magazine, centre comerciale ori alte tipuri de spații comerciale.

Noul configurator de preț îți trimite oferta în doar 3 pași

Începând din acest an, Q InStore Radio pune la dispoziția celor interesați un configurator de oferte, care le permite potențialilor clienți să calculeze și să compare rapid variantele și costurile de muzică ambientală pentru afacerea lor.

Astfel, tot ce trebuie să faceți este să intrați pe site: https://qinstoreradio.ro/oferta/configurator.html și să completați datele specifice afacerii.

În prima fază se configurează locația: din ce categorie face parte, ce suprafață sau capacitate are. Apoi, se trece la pasul următor, alegerea muzicii. Dacă doriți să aveți în final costuri comparative, pe fiecare gen de playlist, atunci puteți bifa toate variantele: muzică comercială, muzica artiștilor independenți și muzica proprie Q InStore Radio.

La pasul următor se vor selecta serviciile dorite – bifați dacă doriți să fie incluse în ofertă obţinerea autorizaţiilor de comunicare publică de la Organismele de Gestiune Colectivă a drepturilor de autor și conexe (OGC) și plata taxelor către acestea, ori producția și difuzarea de spoturi și mesaje audio personalizate.

Mai rămâne doar să verificați dacă datele introduse sunt corecte și să vă lăsați datele de contact, pentru a primi oferta instant, pe mail. Acum nu mai trebuie decât să studiați variantele și să alegeți soluția care se potrivește cel mai bine nevoilor și bugetului dvs., alături de echipamentele necesare (dacă este cazul).

Mai departe, dacă doriți informații suplimentare despre oferta primită, trebuie doar să trimiteți un mail la adresa contact@qinstoreradio.ro, iar echipa Q InStore Radio vă răspunde la întrebări în cel mai scurt timp.

Muzică și anunțuri personalizate

Q InStore Radio combină muzica personalizată cu difuzarea de spoturi publicitare și mesaje audio pentru a realiza posturi de radio interne, adaptate pentru orice tip de afacere. Soluția și serviciile complete oferite de Q InStore Radio sunt utilizate în România de rețele de magazine, mall-uri, restaurante, cafenele, clădiri de birouri, clinici și baze sportive. Câteva exemple ar fi: rețeaua de magazine Selgros, cafenelele Ted’s, magazinele Farmec, dar și centre comerciale precum Militari Shopping Center, Silver Mall și Sun Plaza.

Q InStore Radio oferă pachete muzicale cu playlisturi personalizate pentru publicul din România, conceperea lor fiind făcută pe baza cunoștințelor sound-designerilor acumulate în piața radio, a topurilor curente și monitorizarea preferințelor zilnice ale ascultătorilor de radio.

Pe lângă repertoriul obișnuit, ce conține melodii comerciale, QInStore Radio propune formate unice de repertorii muzicale ce pot fi utilizate în magazinele sau restaurantele din România și care vor duce la reduceri semnificative ale costurilor soluției de muzică ambientală: repertoriul propriu QSoft sau muzica artiștilor independenți.

În toate variantele prezentate, pachetele de muzică ambientală si serviciile oferite de QInStore Radio permit difuzarea de spoturi publicitare, anunţuri, promoţii sau chiar vânzarea de spațiu publicitar către partenerii dumneavoastră.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302