American Hotel Academy lansează un program de MBA pentru industria ospitalității

American Hotel Academy lansează un program de MBA pentru industria ospitalității
person Horeca
access_time_filled

American Hotel Academy (AHA) vine cu un nou program de masterat care se concentrează pe accesibilitate și angajare – ambele cruciale pentru abordarea provocărilor unei ere post-pandemice dominate de tot felul de complicații economice și geopolitice. 

Proiectul, care vine într-o variantă online, este dedicat formării și educării post universitare, a profesioniștilor care doresc să avanseze sau a celor care doresc o schimbare de carieră sau profesie. Un program validat de universități britanice de profil, care poate oferi un punct de plecare profesională, de fapt o investiție în carieră a fiecărei persoane care dorește să învețe/aprofundeze cultură de management HoReCa.

Este, de asemenea, un program menit să aducă celor înscriși la MBA un sentiment de stabilitate și prosperitate într-un mediu global atât de complex și imprevizibil.

Acest program de management al afacerilor de 15 luni este focusat pe ospitalitate și turism cu accent pronunțat pe partea de aplicații practice. Toate cursurile au ca fundament o importantă componentă de management și customer service, oferind astfel posibilitatea absolvenților de a activa o multitudine domenii, în care conceptul de ospitalitate devine un diferențiator cheie. 

Componentele cheie ale programului

•1 certificare intermediară – ‘Executive Diploma in International Hospitaliy & Tourism Management’
•100% livrare online
•100% lectori internaționali
•100% predare în limba engleză

Programul este definit prin:

Avantaje:
•Diploma britanică, eliberat de ‘Anglia Ruskin University’ – top 10 învățământ superior professional din UK
•Planuri de susținere financiară
•Flexibilitatea programului si a cursurilor
•Platforma internațională de job-uri exclusiv din HORECA

Cui se adresează acest program?

Acest program este potrivit pentru cei care iau in considerare o cariera națională sau internațională in ospitalitate sau în alt sector al industriei serviciilor.

Candidații potriviți pentru un astfel de program:

•Profesioniști din ospitalitate, absolventi de facultate cu diploma de licență, care au aspirații de avansare în carieră, dar cărora le lipsesc cunoștințele și abilitățile de management și nivelul educațional de care au nevoie pentru a ocupa pozițiile manageriale.
•Proaspeți absolvenți de facultate cu diplomă de licență în business sau ospitalitate, sau absolvenții de nivel 6 UK fiind la începutul călătoriei lor profesionale, programul de licență este calea ideală prin care studenții pot câștiga treptat experiență de lucru și abilități manageriale pentru viitoarea lor carieră în industria ospitalității.
•Liberii profesioniști care doresc o schimbare de domeniu în carieră, pot accesa acest MBA după ce parcurg un program de 6 luni, de nivel 6 UK, obținând astfel cunoștințele profesionale și de specialitate horeca, necesară pentru admiterea în program MBA.

Certificare

Sistemul de certificare permite participanților să fie certificați pe măsură ce avansează în program. Studenții pot întrerupe programul în orice moment, urmând să îl poată relua în următorii 5 ani, când acesta se derulează. Chiar dacă nu finalizează întregul program, primesc în continuare certificări profesionale care pot fi utile pentru angajarea imediată sau pentru finalizarea studiilor mai târziu.

•Diploma de nivel 7 (postuniversitar) Executive Diploma in Hospitality & Tourism Management, eliberată de Confederation of Tourism & Hospitality (CTH) din Marea Britanie
•Diploma de Master in Business Administration (MBA), eliberata de Anglia Ruskin University din Marea Britanie

Programul de MBA cu focus aplicat pe ospitalitate și turism este un program flexibil ce se potrivește stilului de viață actual și angajamentelor deja existente ale oricărui antreprenor sau angajat în domeniu.  Programul este adaptat nevoilor profesioniștilor care sunt deja prezenți în industrie sau care tind să ajungă acolo și care își doresc să acumuleze cunoștințe relevante de business și ospitalitate într-un timp scurt. Profesorii internaționali, programul flexibil și tarifele accesibile pentru o diplomă britanică sunt doar câteva dintre avantajele derulării online a acestui program”, spune Ada Terea, Director Academic.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302