Mercure Conacul Cozieni, un nou complex pe piața turistică

Mercure Conacul Cozieni, un nou complex pe piața turistică
person Horeca
access_time_filled

Săptămâna trecută, pe 15 septembrie, a avut loc inaugurarea Mercure Conacul Cozieni, un complex în stil brâncovenesc amplasat la 19 km est de București, într-un peisaj natural pitoresc.


Hotelul, care a fost adus la viață în urma unei renovări majore și a extinderii unui conac construit la începutul secolului XX, este înconjurat de podgorii și livezi. În apropiere se află Mănăstirea Pasărea, Lacul Pasărea și Pădurea Pustnicu, ceea ce transformă locația într-o destinație facilă pentru evenimente de afaceri și private, pentru relaxare, precum și pentru activități în aer liber. Aproape de autostrada A2, hotelul se bucură de accesibilitate din București, din zona metropolitană de afaceri, fiind la 30 de minute de Aeroportul Internațional Henri Coandă, atât cu mașina, cât și cu autobuzul.
Hotelul de 4 stele este compus dintr-un mix de 75 de camere de tip Superior, camere Privilege și apartamente moderne și decorate artistic, cu picturi deosebite create de artista Carina Rusu și cu decorațiuni murale care prezintă motive stilizate de design tradițional românesc.

Vechiul conac a fost renovat și transformat într-un spațiu de conferințe. Sala de bal Podgoreanu, cu un design industrial urban și o capacitate de 250 de persoane, ocupă primul etaj și oferă acces la terasă. Un nou spațiu de evenimente modular, Codrii Vlăsiei, a fost adăugat la complex. Decorat cu lucrări de artă create de artista Isabella Stefani, spațiul este potrivit pentru evenimente de până la 250 de invitați.

Restaurantul internațional à la carte și barul Elements oferă preparate diverse inspirate de meniuri mănăstirești, de descoperiri locale și de elementele vieții – apă, foc, pământ și aer. Hotelul oferă acces la o piscină în aer liber, o sală de fitness echipată complet cu vedere spre pădure, saună uscată și umedă, o terasă în aer liber, precum și o cramă cu 10 locuri.

Conceptul de design al complexului a fost încredințat echipei de arhitecți Studio3.

Noul hotel va fi operat în cadrul unui contract de management cu compania românească Next Hospitality.

Despre Mercure
Mercure este un brand de tip midscale care face parte din Accor, un grup hotelier care numără peste 5.300 de proprietăți în peste 110 țări și este un brand participant la ALL – Accor Live Limitless – un program de loialitate de lifestyle care oferă acces la o mare varietate de recompense, servicii și experiențe.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302