Atelier caritabil de jucării și decorațiuni de Crăciun la Hilton Garden Inn Bucharest Old Town

Atelier caritabil de jucării și decorațiuni de Crăciun la Hilton Garden Inn Bucharest Old Town
person Horeca
access_time_filled

Pe 16, 17 și 18 decembrie, bucureștenii sunt așteptați la Hilton Garden Inn Bucharest Old Town, pe strada Doamnei, nr. 12, într-o atmosferă primitoare, să descopere cele mai frumoase cadouri de Crăciun, create de micii artiști aflați în grija Asociației ”Ana și Copiii”, sub atenta îndrumare a unei echipe de artiști profesioniști.


Cei mici pot participa, între orele 11.00 și 17.00, la ateliere speciale de ornamente și decorațiuni, în baza unei donații de 25 de lei către ”Ana și Copiii”. Atelierul lui Moș Crăciun se încheie luni, 18 decembrie, cu o concert de colinde.

Toate fondurile colectate în urma Atelierului vor ajuta la plata utilităților pe timp de iarnă la sediul ”Ana și Copiii”, care găzduiește zilnic peste 200 de copii.

Asociația „Ana și Copiii” derulează, de 17 ani, programe care au drept scop prevenirea abandonului familial și școlar, prin educație, asistență socială, medicală și juridică, activități de recreere și socializare pentru copii care provin din medii defavorizate. În prezent, Asociația are în grijă peste 200 de copii și 100 de familii din București, Călărași, Giurgiu și Buzău.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302