Chef Cătălin Scărlătescu și Gache Costin au lansat o carte digitală de bucate

Chef Cătălin Scărlătescu și Gache Costin au lansat o carte digitală de bucate
person Horeca
access_time_filled

Chef Cătălin Scărlătescu și mixologul Gache Costin au lansat „‬Grătar de Călător”, o carte de bucate digitală revoluționară, într-un eveniment desfășurat pe 13 decembrie, la Interbelic Victoria. Cartea reprezintă o combinație inedită de rețete și cocktailuri asortate, fiecare reflectând călătoriile culinare ale lui Chef Scărlătescu și expertiza mixologică a lui Gache Costin.

Cartea este mai mult decât o colecție de rețete, este o experiență culinară interactivă, care, datorită tehnologiei FoodFix.Tech, combină experiențele lui Chef Cătălin Scărlătescu cu un curs de gătit. „‬Grătar de Călător” include videoclipuri explicative, sfaturi și trucuri, care transformă prepararea mâncărurilor într-un proces simplu, amuzant și educativ.

Primul capitol din „‬Grătar de Călător” este oferit GRATUIT de FoodFix.Tech pentru consumatori, care au posibilitatea de a-și crea cont și a se bucura pe deplin de arta culinară și a mixologiei oferite de Chef Cătălin Scărlătescu și Gache, accesând următorul link: https://app.foodfix.tech/cookset/gratardecalator/

FoodFix.Tech, o platformă digitală care își propune să devină un „‬Spotify al mâncărurilor”, permite creatorilor de conținut culinar să-și publice cunoștințele într-un format accesibil, oferind instrucțiuni detaliate prin video și informații nutriționale.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302