Bacolux Hotels România a deschis Bacolux Koralio la Eforie Nord

Bacolux Hotels România a deschis Bacolux Koralio la Eforie Nord
person Horeca
access_time_filled

Bacolux Hotels România marchează cei 28 de ani de activitate ai grupului prin deschiderea celui mai nou hotel din portofoliul grupului, Bacolux Koralio**** Eforie Nord.
Noua locație, un resort de 4 stele din Eforie Nord, s-a deschis pe 1 iulie 2022, iar pe 9 iulie a avut loc evenimentul de Grand Opening în prezența a 300 de invitați, autorități locale și centrale, reprezentanți din turism, jurnaliști și influenceri, clienți, parteneri și oaspeți.


Resortul Bacolux Koralio a trecut printr-o renovare integrală, în urma unei investiții de peste 7 milioane de euro. Acum resortul este clasificat la 4 stele, are 212 camere și apartamente, restaurant și terasă (400 locuri), lobby bar, săli de conferință și întâlniri, parcare. La capitolul agrement, oaspeții se pot relaxa la Aqua Fun, care include trei piscine exterioare cu apă salină încălzită (o piscină pentru adulți cu o lungime de 28 m, două piscine pentru copii, trei tobogane cu apă, bar și terasă (200 locuri). Pentru copii sunt disponibile două locuri de joacă.
Totodată, la ultimul nivel al hotelului, au fost amenajate trei studiouri, fiecare cu terasă privată, zonă de plajă și jacuzzi.
Structura principală a clădirii a fost păstrată, precum și designul balcoanelor, păstrând astfel elementele ușor de recunoscut ale locației inițiale – fostul Hotel Hefaistos (2 stele).
Bacolux Koralio, Eforie Nord va fi deschis în perioada iunie – septembrie, dar managementul este pregătit să prelungească acest program de funcționare dacă piața o va cere. Dorința acestora este ca, pe termen lung, locația să fie deschisă all seasons.
Resortul are o echipă formată din 140 de angajați, cei mai mulți desfășurându-și activitatea pe zonele de Food&Beverage și housekeeping. Dimensiunea echipei este mai mare decât în celelalte locații Bacolux similare ca mărime, deoarece la Eforie Nord s-a ținut cont de specificul turismului de litoral, precum și de crearea de posturi noi, cum ar fi cele de salvamari.

Despre Bacolux Hotels Romania
Bacolux Hotels Romania este un grup hotelier cu capital 100% românesc, cu peste 27 de ani de experiență în industria hotelieră, care oferă servicii diverse pentru leisure și business, încurajând petrecerea vacanțelor în Romania, în locațiile din Herculane, de pe litoral sau de la munte, sau organizarea  de conferințe, evenimente și team building-uri la Herculane sau Craiova.
Cele 4 locații Bacolux Hotels:
             Bacolux Koralio, Eforie Nord **** – deschis pe 1 iulie 2022
Bacolux Afrodita Resort & Spa ****, Băile Herculane
             Bacolux Diana Resort ***, Băile Herculane
             Bacolux Craiovita Hotel & Events ***, Craiova

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302