Restaurantul BONE este câștigător al Wine Spectator Awards 2022

Restaurantul BONE este câștigător al Wine Spectator Awards 2022
person Horeca
access_time_filled

În cadrul Wine Spectator Awards 2022, BONE Restaurant a primit distincția Award of Excellence pentru lista sa de vinuri. Acest premiu oferă recunoaștere restaurantelor ale căror meniuri de vin prezintă o selecție atentă a producătorilor de calitate, dar și o potrivire tematică cu meniul, atât în ​​ceea ce privește prețul, cât și soiul.


O experiență de dining devine completă doar în compania vinului potrivit. De aceea, principalul criteriu după care am selectat cele 210 vinuri din meniul BONE a fost compatibilitatea acestora cu mâncarea gătită în restaurant. Apoi, am urmat principiul diversității soiurilor și ne-am propus ca pentru fiecare dintre soiurile principale să avem mai multe niveluri de preț, încercând să oferim clienților cele mai bune vinuri din fiecare gamă de preț. Nu în ultimul rând, am creat meniul de vinuri cu gândul atmosfera și personalitatea restaurantului BONE. Acestea au fost principiile care ne-au adus aprecierea juriului Wine Spectator Awards”, precizează Daniel Ghilință, Managing Partner BONE Restaurant.

Numărul special al Wine Spectator dedicat acestor premii devine disponibil pentru cititori pe 12 iulie, iar lista câștigătorilor este deja disponibilă pe winespectator.com

Despre Wine Spectator
Reprezentat de revista Wine Spectator, o publicație tipărită care ajunge la aproximativ 3 milioane de cititori din întreaga lume, incluzând de asemenea, un site de vinuri (WineSpectator.com), platforme mobile și o serie de evenimente tematice. Wine Spectator examinează lumea vinului de la podgorie până la masă, explorând rolul vinului în cultura contemporană și oferind recenzii ale experților.

Despre BONE Restaurant
Construit în jurul conceptului surf & turf, restaurantul BONE situat pe Calea Floreasca nr. 198, reunește iubitorii de fructe de mare și pește, cât și pe cei care apreciază preparatele fine din carne sau vinurile premiate.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302