Bucharest Food Expo 2023, punctul de întâlnire al Industriei Alimentare din România

Bucharest Food Expo 2023, punctul de întâlnire al Industriei Alimentare din România
person Horeca
access_time_filled

Cea de-a doua ediție a Bucharest Food Expo, una dintre cele mai mari expoziții dedicate sectorului de alimente și băuturi din România, va avea loc în perioada 28 septembrie – 1 octombrie 2023, la Hala Laminor din București, un spațiu care are 70.000 de mp de spațiu și 1.500 de locuri de parcare.


Ediția Bucharest Food Expo 2023 reunește producători locali și internaționali, demonstrații culinare live și o serie de evenimente speciale pentru iubitorii de gastronomie din toată țara.
Noutatea din acest an este reprezentată de numărul mare de expozanți internaționali, pe care Bucharest Food Expo a reușit să îi aducă.

Evenimentele:
*Conferința „ROMÂNIA, de la furcă, la furculiță!”, eveniment dedicat dezbaterii și explorării tendințelor și provocărilor din industria alimentară din România, va avea loc în cadrul expoziției.
Printre speakerii invitați se numără: Marcel Ciolacu, Prim-Ministrul României, Florin Ionuț Barbu, Ministrul Agriculturii și Dezvoltării Rurale, București, Ioan OLELEU, Vicepreședinte ANSVSA, Sorin MINEA, Președinte Romalimenta, Radu TIMIȘ, Președinte Asociația Română a Cărnii, Dragoș FRUMOSU, Președinte Sindalimenta, Aurel POPESCU, Președinte Rompan, George BĂDESCU, Director Executiv AMRCR, Ioan LADOSI, Președinte Asociația Producătorilor de Carne de Porc din România, Ștefan OPREA, Președinte Escoffier România.

*Conferința „HORECA TOP TRENDS & INNOVATION”: O oportunitate pentru profesioniștii din industria HoReCa de a descoperi cele mai recente tendințe și inovații care pot transforma experiența gastronomică pentru clienți.

*Campionatul Internațional de Pizza: Cei mai talentati pizzari din România și din străinătate se vor întrece pentru a crea cele mai delicioase pizza. Un spectacol gustativ pentru toți iubitorii de pizza!

*Competiția TOP CHEF MACELAR: Prima competiție din România care își propune să selecteze cei mai buni maeștri măcelari, aducând față în față echipe de profesioniști care reprezintă breasla măcelarilor.

*Piața de Mici: În cadrul Bucharest Food Expo, se va regăsi Piața de Mici, o zonă dedicată preparatului autentic românesc.

Programul Bucharest Food Expo 2023 include și sesiuni de business matchmaking – oportunitatea participanților de a stabili conexiuni de afaceri între specialiști, expozanți și invitați din țară și străinătate, dar și prezentări de inovații și noutăți: prezentarea de echipamente și utilaje pentru dezvoltarea sectorului alimentar.


Pentru a afla mai multe detalii, se poate accesa site-ul oficial Bucharest Food Expo 2023: www.bucharestfoodexpo.ro.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302