Coca-Cola HBC România sărbătorește 250 de parteneriate Caffè Vergnano pe piața locală

Coca-Cola HBC România sărbătorește 250 de parteneriate Caffè Vergnano pe piața locală
person Horeca
access_time_filled

Coca-Cola HBC România sărbătorește extinderea rețelei de parteneri Caffè Vergnano, care a ajuns la 250 de unități HoReCa în România. Brandul Caffè Vergnano vine în completarea portofoliului companiei pe segmentul de cafea și a viziunii Coca-Cola HBC de a fi partenerul 24/7 al clienților săi.


În februarie 2022, compania anunța intrarea pe piața românească a brandului Caffè Vergnano, în urma finalizării achiziției de către Grupul Coca-Cola HBC a unei participații de 30% în Casa del Caffè Vergnano (Caffè Vergnano) în octombrie 2021.


Cu ocazia evenimentului dedicat celebrării a 250 de parteneri HoReCa, brandul de cafea premium a prezentat pentru partenerii din România proiectul global de fundraising, Women in Coffee, inițiat în 2018 în colaborare cu International Women’s Coffee Alliance pentru a susține femeile care lucrează în lanțul de producție și distribuție a cafelei. Proiectul pornește de la convingerea că decalajul de gen poate fi redus prin sprijinirea, în viața de zi cu zi, a femeilor care muncesc în industria cafelei, oferindu-le acces la educație și responsabilități sporite pentru a clădi un viitor mai bun, pentru ele și comunitățile din care fac parte. În prezent, proiectul susține inițiative privind cultura și educația, două instrumente esențiale pentru dezvoltarea femeilor.


Caffè Vergnano este una dintre primele afaceri de familie din Italia din segmentul cafelei, care datează din 1882. Calitatea superioară se naște dintr-un proces extraordinar de pregătire: de la alegerea boabelor până la producție. Cafeaua este obținută printr-un proces lent de prăjire, în care boabele sunt prăjite individual, în funcție de regiunile din care provin, pentru a păstra aroma deplină. Și astăzi, Caffè Vergnano urmează metodele tradiționale de preparare, care i-au garantat succesul.

În România, Caffè Vergnano este disponibilă în locații HoReCa partenere Coca-Cola HBC, dar și în retail.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302