Bucharest Food Expo & CARNEXPO

Bucharest Food Expo & CARNEXPO
person Horeca
access_time_filled

În perioada 29 septembrie – 2 octombrie, la Romaero Băneasa, are loc Bucharest Food Expo & CARNEXPO – scena principală a produselor alimentare româneşti, hub central pentru a învăţa despre cele mai recente tendinţe şi inovaţii din sector. BFE este un târg internaţional care primeşte cei mai mulţi participanţi de profil, de la procesarea alimentelor, controlul şi managementul producţiei, proiectări de fabrici, la producători de produse alimentare, distribuitori, importatori, angrosişti, comercianţi cu amănuntul şi HoReCa.


Bucharest Food Expo & CARNEXPO Forum, ce a avut loc în prima zi a târgului, s-a concentrat pe subiecte ce ţin de dezvoltarea industriei alimentare în România, cât şi despre noile tendinţe de piaţă precum proteinele alternative, inteligența artificială în practicile alimentare, transparență, trasabilitate şi green energy.


Evenimentul oferă oportunităţi de a creşte gradul de cunoaştere a mărcii şi de a câştiga recunoaştere. În plus, profesioniştii se pot conecta cu alţi specialişti, inclusiv cu potenţiali parteneri de afaceri.
Fiecare sector, precum carne şi preparate din carne, produse lactate, panificaţie, băuturi, legume şi fructe, echipamente şi utilaje, prezintă o gamă largă de produse. Expoziţia permite atât start-up-urilor, cât şi companiilor lider să obţină vizibilitatea dorită în cadrul evenimentului.
La deschidere, au participat numeroși reprezentanți ai companiilor din industria alimentară, retail și HoReCa, membri ai asociațiilor de profil și oficiali ai autorităților centrale, inclusiv din cadrul Ministerul Agriculturii.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302