Inovație și roboți la Cleaning Show 2022

Inovație și roboți la Cleaning Show 2022
person Horeca
access_time_filled

Cleaning Show, expoziţie pentru industria de curățenie profesională din România, are loc între 4 și 7 octombrie 2022, la Romexpo (Pavilion B1). Evenimentul reunește, pe o suprafață de expunere de peste 1400 de mp, producători, importatori, distribuitori și antreprenori din aria curățeniei profesionale.
Timp de patru zile, profesioniștii din facility management, furnizorii de servicii de curățenie, managerii din real estate, administratorii și directorii de companii interesați de servicii, produse și echipamente profesionale vor avea acces la peste 100 de branduri din Belgia, Bulgaria, Polonia și România: de la echipamente pentru HoReCa sau de birouri, până la consumabile și detergenți, de la roboți de curățenie și igienizare, până la mașini de curățare-frecare și aspirare, destinate unor spații largi de interior sau exterior.

Intrarea este liberă şi se face pe baza înregistrării online aici sau a completării la faţa locului a formularului digital. La final, vizitatorul primeşte un cod de bare, care va fi scanat la intrarea în expoziţie.

La expoziție au loc demonstrații LIVE cu roboţi, detergenți și alte echipamente de ultimă generație. Astfel, cei interesați pot asista la testarea performanțelor unor echipamente (mașini, aspiratoare, dispozitive de curățare și igienizare etc.) de ultimă generație, unele prezentate în premieră în România.
De la demonstrații nu vor lipsi echipamente și mașini inteligente destinate curățeniei industriale, celei după construcții sau celei din grădini și alte spații verzi.
La expoziție vor fi prezente și modele recente de mașini de frecat-aspirat, de măturat-aspirat, aspiratoare inclusiv de tip rucsac, cu baterii, pentru curățarea și igienizarea spațiilor precum: centre comerciale, clădiri de birouri, săli de conferinte, unităţi sanitare și instituții publice, hale de producție și de depozitare, magazine mari, depozite logistice, parcări, gări sau aeroporturi..

Cleaning Show 2022 vine și cu testări de detergenți, accesorii, produse și echipamente de dozare pentru igiena și curățenia oricărui obiect sau suprafață din spații ca: băi, bucătării, podele, ferestre, birouri, spălătorii auto, grădini, mobilier urban sau casnic.

Conferințele Cleaning Show
Pe parcursul expoziției au loc și o serie de evenimente (conferințe și workshop-uri) prin care vizitatorii au posibilitatea de a afla tendințele din industrie. Printre temele conferințelor se numără: optimizarea proceselor și reducerea de costuri în facility management, servicii de curățenie, producție și distribuție de accesorii, echipamente și produse viabile, vandabile și eco-friendly (prietenoase cu mediul), politicile și strategiile din industria de curățenie profesională.
Mai multe informații despre evenimentele conexe ale expoziției găsiţi aici: https://www.cleaningshow.ro/evenimente2022/

Cleaning Show 2022 aduce în prim-plan conceptul E-Cleaning, atât prin tehnologiile şi soluţiile prezentate, cât şi prin punerea în evidență a caracteristicilor acestora, ce se referă la protecția mediului și la economisirea resurselor.

Cleaning Show 2022 este organizat de EUROEXPO Fairs și Romexpo, în parteneriat cu Camera de Comerț şi Industrie a României.

Informații suplimentare despre Cleaning Show 2022 se pot găsi și pe:
http://www.cleaningshow.ro

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302