CHOPSTIX începe o nouă poveste în Craiova

CHOPSTIX începe o nouă poveste în Craiova
person Horeca
access_time_filled

Și în 2023, CHOPSTIX și-a propus să continue misiunea de a aduce Asia mai aproape de iubitorii de preparate din această zonă. Locația proaspăt deschisă în Craiova, la Electroputere Parc, este prima din acest oraș și a 22-a din portofoliul CHOPSTIX Ready to Box, care s-a extins în orașe precum București, Ploiești, Constanța, Brașov, Sibiu, Târgu Mureș, Galați și Timișoara.

Un nou an, o nouă provocare CHOPSTIX. Ne-am dorit încă de la început să aducem Asia mai aproape de toți românii cu preparatele din portofoliul nostru culinar. Dragostea pentru produsele noastre, feedback-ul și mai ales fidelitatea acestora ne-au ajutat să ne atingem target-ul propus. Și în acest an vom continua să preparăm produsele noastre cu aceeași atenție ca până acum. De la selecția celor mai potrivite ingrediente până la construirea celor mai delicioase preparate”, a spus Carmen Vochin, reprezentant CHOPSTIX.

Noul CHOPSTIX se află în zona de food court din Electroputere și își așteaptă oaspeții cu toate hero product-urile din gama sa: Ramen cu vită, pui cu ciuperci, delicioasele box-uri fresh sau deserturi specifice Asiei.

Produsele pot fi, de asemenea, comandate prin aplicațiile de delivery ale partenerilor de livrări ai companiei.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302