Dan Robinson revine la conducerea asociației Berarii României

Dan Robinson revine la conducerea asociației Berarii României
person Horeca
access_time_filled

Membrii Asociației Berarii României l-au reales în funcția de Președinte pe Dan Robinson, Managing Director al HEINEKEN România.

Începând cu 1 ianuarie 2023, Dan Robinson a preluat această poziție de la Mihai Voicu, Director General Bergenbier S.A., companie parte a grupului Molson Coors, care a asigurat președinția pe parcursul anului anterior.
Le mulțumesc membrilor Asociației că m-au reînvestit cu încrederea lor pentru acest rol care mă onorează. Este al doilea mandat de Președinte în cadrul Asociației și aștept cu interes să lucrez împreună cu colegii din industrie și cu alți stakeholderi într-un an plin de provocări, așa cum se anunță 2023. Continuăm să ne concentrăm eforturile pe dezvoltarea sustenabilă a sectorului, unde cel mai relevant exemplu este Sistemul Garanție-Returnare, care va reprezenta o schimbare majoră pentru consumatorii, cumpărătorii și retailerii din România, precum și pentru partenerii instituționali și alți stakeholderi relevanți. Îi mulțumesc lui Mihai Voicu, Președintele Asociației în 2022, pentru derularea cu succes a activității Asociației într-un alt an cu provocări pentru economie și societate”, a declarat Dan Robinson.”


Dan Robinson este Managing Director al HEINEKEN România din octombrie 2018. El s-a alăturat Grupului HEINEKEN în 2005 și de atunci a condus operațiunile HEINEKEN, din diferite poziții, pe mai multe piețe. Anterior preluării funcției de Managing Director al HEINEKEN Romania, a deținut poziția de Managing Director Europe Export & Global Duty Free la HEINEKEN în Amsterdam.


Despre Asociația Berarii României
De 19 ani, Asociația Berarii României reprezintă vocea comună a industriei locale de bere. Obiectivele sale sunt să sprijine dezvoltarea unui sector durabil, să promoveze un mediu competițional transparent, să asigure un tratament egal și corect în fața instituțiilor de reglementare și să educe consumatorii de bere cu privire la beneficiile și consumul responsabil de bere. Din 2008, Asociația Berarii României a devenit parte a marii familii a producătorilor de bere europeni, aderând la organizația Berarii Europei, fondată în 1958 la Bruxelles.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302