Noi meniuri și evenimente la Restaurantul Gramont

Noi meniuri și evenimente la Restaurantul Gramont
person Horeca
access_time_filled

Restaurantul bucureștean Gramont, localizat în Suter Palace Heritage Boutique Hotel, dezvăluie două noi concepte gastronomice pentru această toamnă: un meniu de Executive Lunch, cu trei feluri de mâncare și seri muzicale sub umbrela Joi de Vivre.

Alexandru și Ruxandra Stoian își reîntăresc astfel angajamentul făcut Societății Gastronomice Gramont și continuă să creeze momente și evenimente care să vină în întâmpinarea nevoilor și obiceiurilor de consum ale comunității create.

Interacționând în fiecare zi cu oaspeții și știind ceea ce își doresc, ne-a venit natural să ne adaptăm ofertele pentru a îndeplini cerințele unui public exigent și diversificat. Astfel, am dezvoltat Executive Lunch, destinat profesioniștilor cu un stil de viață dinamic și serile Joi de Vivre, pentru cei care își doresc o experiență multisenzorială, complexă, ce combină gastronomia de top cu muzica”, spune Alexandru Stoian, General Manager Suter Palace Heritage Boutique Hotel și Gramont.


Executive Lunch: locul de joacă al chefilor Gramont

În fiecare zi, între orele 12:00 și 15:00, Gramont le propune celor ce îi trec pragul un meniu de prânz special conceput de către chef Valentin Mitea. Realizat exclusiv din ingrediente proaspete și de calitate, atât franțuzești, cât și locale, meniul include trei feluri de mâncare – aperitiv, fel principal și desert – și are un preț de 150 de lei de persoană.

Meniul se schimbă zilnic, printre preparatele numărându-se macarons cu ficat de rață și caviar de mere Pomme du Limousin, calcanul cu sos de unt și șampanie, millefeuille cu vanilie și zmeură, carpaccio de creveți roșii sicilieni, cu yuzu și lime, mușchi de cerb cu gălbiori și merișoare, prăjitura cu matcha. Bineînțeles, meniurile Gramont au și variante vegetariene, cum este aceasta: hribi cu cireșe negre și flori de sare, conopidă cu ghimbir și lemongrass, prăjitură cu fistic și zmeură.


Joi de Vivre: seri muzicale
Un adevărat omagiu adus influențelor românești și franceze, Joi de Vivre are loc în fiecare joi, între orele 20:00 și 22:00, când membrii Societății Gastronomice Gramont sunt invitați să se bucure de un spectacol muzical live. Aceste serate promit să transporte oaspeții într-o călătorie muzicală deosebite, trecându-i prin diferite perioade ale Micului Paris și ale Parisului clasic.

Rezervările pentru cele două evenimente pot fi făcute telefonic, la numărul 0739 675 782, sau online, pe https://www.suterpalace.com/ro/restaurant–gramont.


Despre Gramont
Situat în Suter Palace Heritage Boutique Hotel, din București, restaurantul de fine dining Gramont își ia numele după Vicontele de Gramont, una dintre personalitățile culturale și politice, care au marcat societatea românească, la sfârșitul secolului al XVIII-lea, începutul secolului al XIX-lea. Localul cu 34 locuri la interior oferă un meniu care îmbină tehnici și ingrediente românești, cu elemente ale savoir-faire-ului și gastronomiei franțuzești.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302