despreSpa.ro lansează SpaEdu, prima Academie românească de Spa Management

despreSpa.ro lansează SpaEdu, prima Academie românească de Spa Management
person Horeca
access_time_filled

Dacă până acum singura opțiune de specializare pentru managerii centrelor Spa, Wellness și Balneare din România erau cursurile de Spa Management din afara țării, începând cu această toamnă profesioniștii Spa vor avea posibilitatea să urmeze cursuri de specialitate în limba română, la standarde internaționale și adaptate la realitățile și specificitățile pieței din România.


SpaEdu își propune să fie cel mai complex proiect educațional din România dedicat în exclusivitate pieței Spa, o rampă de lansare, de dezvoltare și susținere a profesioniștilor și leaderilor din domeniu. 


De peste 12 ani suntem preocupați de nevoile și provocările pieței Spa, de aceea am avut de-a lungul timpului mai multe programe gratuite de formare, pe care le-am tratat cu aceeași seriozitate ca pe cele plătite. Suntem creativi și inovativi, am fost deschiși la orice sugestie și ne-am implicat în orice inițiativă națională și internațională care a putut să crească direct sau indirect nivelul calității serviciilor Spa din România și / sau imaginea României ca destinație Spa internațională.
Acum, prin SpaEdu, mai facem un pas important: asigurăm  Programe de educație pentru excelență în Spa pe toate palierele de management – Spa Manageri, Terapeuți Șefi și Recepționeri Șefi – cu ajutorul unei super-echipe de traineri, cei mai buni specialiști Spa din țara noastră”
, precizează Ioana Marian, Fondator despreSpa.ro.


În program sunt incluse module tematice ce acoperă toate ariile în care activează sau de care au nevoie managerii din segmentul Spa: Customer Care, management operațional, meniul Spa, marketing și comunicare, vânzări, tactici de leadership, aspecte de management financiar și aspecte juridice. 


Mai multe detalii despre SpaEdu, echipa care va susține acest proiect și despre primul program integrat de Spa Management care va debuta în această toamnă poți citi aici.
Înscrierile la acest program beneficiază, în perioada de lansare, de o grilă substanțială de reduceri, posibilă prin implicarea sponsorilor. 


10% din fiecare încasare va fi alocată pentru plata ANC – Autoritatea Națională pentru Calificări – pentru introducerea nomenclatoarelor de meserii în piața SPA.

SpaEdu este condusă de un Executive Board format din profesioniști Spa și un Advisory Board format și din profesioniști externi, cu experiență în programe educaționale postuniversitare: Sergiu Neguț – Co-fondator, Decan și Membru al Board-ului BISM Bucharest, Oana Scarlat – CEO Exec-Edu și alți membri care aduc valoare prin implicarea și expertiza lor. 
Pentru detalii și înscrieri: https://desprespa.ro/spa-edu/ 

BIO Companie: despreSpa.ro
despreSpa.ro este portavocea pieței Spa din România și singura platformă unde găsești tot ce cauți despre Spa,  Wellness și Balnear – astfel încât să economisești timp prețios: informații despre cele mai bune centre Spa și experiențele pe care le poți trăi la Spa, dar și vouchere Spa și o gamă de servicii wellness pentru tine și starea ta de bine – concepute ca urmare a cererilor cititorilor și a clienților în cei 12 ani de activitate continuă.

despreSpa.ro ține la curent cititorii interesați de zona de lifestyle, dar ia și pulsul pieței pentru persoanele interesate de aspectul economic.

În secțiunea dedicată Profesioniștilor Spa găsești materiale, studii de piață, cursuri, inițiative și programe destinate pieței Spa, dar și evenimente pentru specialiștii din domeniul SPA.  

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302