Emanuel Mocan s-a calificat în Finala Regională San Pellegrino Young Chef

Emanuel Mocan s-a calificat în Finala Regională San Pellegrino Young Chef
person Horeca
access_time_filled

După un proces riguros de selecție, PPD – importatorul oficial al brand-ului San Pellegrino și Aqua Panna în România – îl anunță pe Chef Emanuel Mocan ca fiind cel calificat la Finala Regională a competiției culinare San Pellegrino Young Chef, care se va desfășura în perioada 7 – 9 noiembrie, la Zagreb, Croația. El va participa alături de alți nouă tineri finaliști la Finala Regională a Regiunii Europa de Sud-Est și Regiunea Mediteraneeană a competiției.


San Pellegrino Young Chef este un proiect desfășurat la nivel mondial, acolo unde activează brand-ul San Pellegrino, fiind organizat pe 16 regiuni. România face parte din regiunea Europei de Sud-Est și Regiunea Mediteraneeană, care cuprinde și Croația, Grecia, Israel, Polonia, Slovenia și Ungaria.
Emanuel Mocan face parte din noua generație de bucătari talentați, care, în 2014, a avut șansa de a participa la o competiție internațională la Paris, unde a câștigat trofeul “Les Chefs en Or”, la categoria Juniori. A câștigat, de asemenea, la doar 21 de ani, competiția “Arena Bucătarilor”, fiind cel mai tânăr câștigător din istoria acestei competiții.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302