Evenimentul anual FIHR se va desfășura la Brașov

Evenimentul anual FIHR se va desfășura la Brașov
person Horeca
access_time_filled

Evenimentul anual al Federației Industriei Hoteliere din România (FIHR), 2023 – „Viitorul ne aparține!”, va reuni reprezentanți ai industriei ospitalității din întreaga țară, autorități publice, membri FIHR, alți hotelieri interesați de aderarea în FIHR, sponsori și parteneri FIHR. Anul acesta evenimentul se va desfășura la Hotelului Kronwell din Brașov, în seara de 16 februarie.

Este cel mai important eveniment din an pentru noi cei din industria hotelieră. O ocazie specială să ne revedem, să trăim bucuria de a fi din nou împreună și de a celebra realizările acestei comunități profesionale. Este ziua din an în care hotelierii își arată frumusețea dar și complexitatea profesiei, o ocazie binemeritată de a pune hotelierii la loc de cinste. Devotamentul și respectul pentru comunitatea hotelieră celebrate prin organizarea anuală a acestei gale merită toată atenția, respectul și aprecierea noastră pe care le adresăm fiecăruia dintre partenerii noștri„, a spus Călin Ile, Președinte FIHR – Federația Industriei Hoteliere din România.

Mai multe detalii despre eveniment și înscriere link găsiți pe paginile special create pe rețelele de socializare ale FIHR, Facebook , LinkedIn.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302