Timișoara, Capitala Europeană a Culturii, a devenit și capitala ospitalității românești

Timișoara, Capitala Europeană a Culturii, a devenit și capitala ospitalității românești
person Horeca
access_time_filled

Asociația pentru promovarea Timișoarei în parteneriat cu asociația patronală HORETIM și cu sprijinul Iulius Town și PEJ Travel a organizat, în perioada 27 – 30 ianuarie 2023, o vizită de documentare în Timișoara pentru prezentarea potențialului turistic și cultural al orașului și, partial, al județului Timiș, la care au participat reprezentanții a 21 de agenții de turism din țară, specializate în primirea de turiști străini în România.

Pe parcursul vizitei, au fost organizate tururi ale orașului și ale muzeelor sale, admirând multiculturalitatea și armonia celor 23 de minorități prezente în viața urbei. Invitații au fost primiți cu căldură și profesionalism în restaurante și hoteluri, dovedindu-și astfel accesibilitatea pentru toate categoriile de turiști posibili din acest an.

Tur-operatorii de incoming au reprezentat asociațiile de turism implicate în această activitate: Asociația Incoming Romania – AIR, Asociația de Eco Turism din România – AER și Asociația Națională a Agențiilor de Turism – ANAT.

Am sosit ca invitați și am plecat ca prieteni și parteneri, intrând în echipa care promovează evenimentele culturale din acest an, organizate în Timișoara – Capitala Culturală a Europei 2023! În numele AIR mulțumim organizatorilor pentru ocazia de a cunoaște și a descoperi Timișoara, altfel decât o cunoșteam sau imaginam, ca o destinație vie și deschisă turiștilor români și străini în acest an și în viitor. Timișoara și timișorenii își așteaptă oaspeții cu inima și brațele larg deschise, cu servicii de calitate și cu oameni prietenoși!”, subliniază Ovidiu Tudor, președintele Asociației Incoming Romania.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302