Hotel Crystal, 4 stele, a fost inaugurat în Sovata

Hotel Crystal, 4 stele, a fost inaugurat în Sovata
person Horeca
access_time_filled

Un nou hotel de lux, Hotel Crystal, 4 stele, a fost inaugurat la finalul săptămânii trecute, în Sovata, fiind un proiect inițiat în 2021 din necesitatea de a ridica la un nou nivel oferta turistică a stațiunii care îl găzduiește. Parte din finanțare a fost susținută de Fundația Pro Economica Alapítvány.

Noul hotel este situat în centrul stațiunii Sovata, la doar 270 de metri de lacul Ursu, are 104 camere de diferite capacități și parcare proprie, un restaurant care îmbină bucătăria tradițională cu rețetele internaționale, centru SPA și wellness, cu mai multe tipuri de piscine și saune, plus sală de fitness.
Hotelul va oferi servicii de electroterapie, magnetoterapie, fizioterapie, hidroterapie, dar și proceduri de inhalare, împachetări cu parafină, băi galvanice, masaj terapeutic și cameră de sare.

Dispunând și de 3 săli de conferință, Hotel Crystal poate găzdui diverse conferințe, workshop-uri, team-meetings, prezentări corporate sau evenimente private.

Băile din localitate și posibilitatea de a practica sporturile de iarnă sunt bine cunoscute deja, dar a venit momentul să deschidem un nou capitol și să oferim calitate la un alt nivel. Vom oferi oaspeților noștri nu doar cele mai exclusiviste servicii, ci vom arăta atenție sporită creării unei atmosfere prielnice pentru relaxare, pentru sănătatea fizică și psihică a tuturor celor care ne calcă pragul„, a spus Káli Zoltán, proprietarul Hotelului Crystal.

“Prin această finanțare am dorit să îi sprijinim pe proprietari să se adreseze unei categorii noi de turiști care ajung în această zonă a României, oaspeți mai exigenți, care pun mai mult preț pe ambianță, pe calitatea serviciilor și sunt mai atenți la detalii’’, a completat Monika Kozma, președintele Fundației Pro Economica Alapítvány.

Organizația ProEconomica urmărește crearea unui lanț autosustenabil în agricultură și stimularea a trei domenii interdependente: turism, agricultură și comerț.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302