Iaşi & Topliţa, marile câştigătoare la prima Gală „Destinaţia Anului”

Iaşi & Topliţa, marile câştigătoare la prima Gală „Destinaţia Anului”
person Horeca
access_time_filled

Destinația Anului 2022 și-a anunțat câștigătoarele de anul acesta în cadrul Galei de decernare a premiilor găzduită recent la Palatul Mogoșoaia.

La categoria City Break, Iași câștigă premiul publicului, trofeul Destinația Anului 2022 în România. Premiul juriului merge către Brașov, în timp ce Târgoviște rămâne cu titlul de Destinația Anului 2022 în Muntenia, Oltenia, Dobrogea câștigat în etapa regională.

La categoria Localități Turistice marele trofeu ajunge în Transilvania, Toplița fiind favorita publicului. Premiul juriului s-a dus către Brezoi, în timp ce Dărmănești rămâne cu titlul de Destinația Anului 2022 în regiunea Moldova și Bucovina, câștigat în etapa regională.

Titlul Destinația Anului 2022 înseamnă pentru Iași vizibilitate mai mare și o confirmare a faptului că oamenii care vin aici se simt bine și se vor simți bine, că au ce face, au cum să-ți petreacă timpul liber, au ce vedea, se pot bucura de vibe-ul specific acestui oraș plin de tineri”, a spus Anca Zota, reprezentanta Centrului de Informare Turistică din Iași.

Suntem incredibil de fericiți că Toplița este Destinația Anului 2022! Acest rezultat consolidează eforturile de promovare a zonei din ultimii ani și ne încurajează să continuăm. Mulțumim organizatorilor și îi felicităm pentru tot ce au reușit să realizeze!” a precizat Vlad Berindean, Reprezentant Marketing la Visit Toplița.

Pe lângă reprezentanții celor șase destinații finaliste, Gala Destinația Anului 2022 i-a avut alături pe toți cei care au sprijinit acest demers: membrii juriului, reprezentanți ai Ministerului Turismului, bloggeri de turism, dar și partenerii și sponsorii ediției din acest an.

Prin mobilizarea comunităților locale de a-și susține zonele reper pe care le prețuiesc, proiectul Destinația Anului crește notorietatea și interesul față de destinația turistică România, fiind un promotor de succes al acesteia. Competiția dezvăluie, astfel, noi povești sau altele demult uitate despre locuri care ne fac mândri și ne arată, încă o dată, în cel mai onest mod, că avem o țară cu adevărat fascinantă. Am încredere că inițiativa, susținută de Ministerul Antreprenoriatului și Turismului, în calitate de partener, va deveni tradiție. Pe această cale, doresc să felicit câștigătorii – Iași, Brașov, Târgoviște, Dărmănești, Brezoi, Toplița, precum și cele 19 destinații finaliste, și să mulțumesc tuturor persoanelor care au contribuit la reușita proiectului”, a declarat Ministrul Antreprenoriatului și Turismului, Constantin-Daniel Cadariu.

Toate cele șase destinații vor beneficia in continuare de promovare în emisiuni dedicate la PrimaTV, în care Gianina Corondan arată de ce turismul din România merită promovat.

Despre Destinația Anului
Competiție de promovare a turismului intern prin popularizarea destinațiilor turistice ale României în mediul online, în emisiuni PrimaTV, prin implicarea directă a românilor pe destinatiaanului.ro, și prin colaborarea cu bloggeri și influenceri de turism. Aflată la a doua ediție, Destinația Anului ridică ștacheta prin parteneriatul cu Ministerul Antreprenoriatului și Turismului și Alianța Pentru Turism, prin introducerea unei jurizări extinse în două etape (pe regiuni și națională) și o dublare a intensității comunicării, atât pe plan intern, cat si international.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302