Jerry’s Pizza, 25 de ani pe piața locală

Jerry’s Pizza, 25 de ani pe piața locală
person Horeca
access_time_filled

Jerry’s Pizza, operator din segmentul delivery și take-away de pe piața autohtonă, sărbătorește anul acesta 25 de ani de la deschiderea primului magazin în România.
În cei 25 de ani, Jerry’s Pizza a înregistrat o cifră de afaceri cumulată de peste 130 milioane de euro și a investit peste 15 milioane de euro în 24 de magazine, din care 18 în București și orașele limitrofe, două în Ploiești și câte unul în Constanța, Brașov, Pitești și Craiova.


Impactul în economie, în această perioadă, a reprezentat contribuții la bugetul de stat de peste 30 milioane de euro și investiții de peste 15 milioane de euro.
La momentul deschiderii, Jerry’s Pizza venea pe piața românească cu un concept nou, de „pizza home delivery”, iar în decursul celor 25 de ani a reușit să se impună prin calitate și gustul inconfundabil al pizzei. Cu peste 1,5 milioane de clienți înregistrați în toți acești ani, Jerry’s a livrat către ei peste 30 de milioane de pizza.
În prezent, numărul angajaților companiei a ajuns să depășească 700 de persoane, care își desfășoară activitatea în magazine, dar și în laboratorul de producție, call-center sau în sediul central.


Ceea ce contează extrem de mult este implicarea personală în activitate, managementul de tip hands-on și în special atenția la nevoile clientului. În plus, atenția la nevoile echipei, ideea de face din echipă o a doua familie și de a-i ajuta să se simtă ca într-o familie, ne-au ajutat de-a lungul timpului să păstrăm aproape de noi mulți oameni valoroși, unii ne sunt alături încă de la deschidere„, a spus Jerry Dauteuil, General Manager Jerry’s Pizza.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302