La Finca by Alioli va primi certificatul Restaurants from Spain

La Finca by Alioli va primi certificatul Restaurants from Spain
person Horeca
access_time_filled

În data de 9 iunie, José Antonio Hernández Pérez – Solórzano, ambasadorul Spaniei în România va oferi certificatul „Restaurants from Spain” restaurantului La Finca by Alioli. Certificatul are ca obiectiv recunoașterea ambasadorilor mondiali autentici ai bucătăriei spaniole. De asemenea, acesta este un instrument de susținere și recunoaștere a inițiativelor bucătarilor și restaurantelor care pun accent pe preparate de înaltă calitate.


Evaluarea restaurantelor se face după o metodologie bine pusă la punct. ICEX, împreună cu sprijinul altor agenții specializate, utilizează criterii tehnice inspirate din metode de audit și certificate de calitate, aplicând principiile obiectivității, verificării, practicii și transparenței.
Fiecare restaurant ce își dorește acest certificat de prestigiu trebuie să îndeplinească cinci criterii de eligibilitate:
*Cel puțin o persoană din restaurant trebuie să cunoască limba spaniolă și conceptul din spatele meniului;
*Meniul trebuie să conțină cel puțin 60% din preparate și rețete spaniole;
*Alimentele trebuie să aibă D.O.P (denumiri de origine) și I.G.P (protecția indicațiilor geografice);
*Chef-ul trebuie să fie calificat să pregătească mâncăruri spaniole;
*Platformele de comunicare trebuie să arate identitatea spaniolă a restaurantului.

Pentru a le oferi clienților săi o experiență unică, La Finca by Alioli îi întâmpină pe aceștia cu o atmosferă iberică. Consumatorii pot savura preparate gustoase în care s-au folosit produse tradiționale spaniole alături de un pahar de vin premium produs în Spania.
Chefii care prepară cele mai bune delicatese spaniole au o experiență de peste 10 ani în bucătăriile din Spania. Chef Silviu Niculescu alături de Chef Rodica Plăcintă, împreună cu echipa sa, au calificat România la campionatul Mondial de Paella din Valencia.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302