Grad mare de ocupare în hotelurile membrilor OPMCTA, în minivacanța de 1 iunie

Grad mare de ocupare în hotelurile membrilor OPMCTA, în minivacanța de 1 iunie
person Horeca
access_time_filled

Potrivit hotelierilor care sunt membri ai Organizației Patronale Mamaia-Constanța, gradul de ocupare în majoritatea unităților de cazare din stațiunea Mamaia, în minivacanța de 1 iunie și Rusalii, a fost cuprins între 70% și 95%, dar au existat și câteva hoteluri în care rezervările nu au depășit 55%.


În stațiunea Mamaia, acest sezon estival va fi mult mai bun decât cel precedent, în principal, datorită scăderii valorii taxei de parcare. Până la această dată, numărul rezervărilor pentru vara 2023 crescut cu aproximativ 20% comparativ cu anul 2022. Este foarte probabil ca această creștere să ajungă la peste 50% față de sezonul estival precedent, deoarece românii preferă să facă rezervări last-minute. Mai mult decât atât, unii turiști sună să facă rezervare abia când sunt pe autostradă sau chiar pe B-dul Mamaia”, afirmă președintele OPMCTA, Nicolae Bucovală.


Mulți dintre hotelierii din stațiunea Mamaia au făcut investiții majore în unitățile de cazare, iar turiștii apreciază creșterea gradului de confort și îmbunătățirea calității serviciilor, astfel că devin clienți fideli ai hotelurilor în care s-au simțit bine în anii precedenți.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302