Lagardère Travel Retail a inaugurat noul concept healthy food NATOO

Lagardère Travel Retail a inaugurat noul concept healthy food NATOO
person Horeca
access_time_filled

Lagardère Travel Retail aduce un nou concept culinar în România prin deschiderea primului restaurant Natoo. Cu o investiție de 75.000 euro, noul brand este dezvoltat intern de grupul Lagardère Travel Retail. Prima locație din România are o suprafață de 30 de mp și funcționează în incinta ParkLake Shopping Center, din București.

Healthy food (mâncarea sănătoasă) stă la baza conceptului Natoo, venind astfel către consumatorii orientați spre ingrediente de calitate și alternative sănătoase, pentru un ritm de viață alert. Este un proiect gourmet versatil, care ține cont de ritmul vieții urbane.

Profilul consumatorului Natoo este unul activ, interesat de alimentație, de gust și experiență, pragmatic și orientat către produse care pot fi consumate pe loc. Am introdus acest concept pentru că segmentul clienților pentru care calitatea primează este în creștere, iar noi venim în întâmpinarea acestora tocmai cu o serie de puncte forte care stau la baza Natoo, precum: ingrediente premium, rețete ieșite din tipare, mixuri îndrăznețe de ingrediente și natura produselor. Testăm aici inclusiv noi rețete care să ofere alternative pentru diete vegane, precum budincile de chia și ovăz sau toastul de fasole și anghinare, iar echipele noastre centrate pe inovația de produse lucrează permanent pentru a oferi noi experiențe culinare clienților preocupați de un stil de viață sănătos”, a spus Costin Neacșu, Chief of Operations Foodservice Business Line în cadrul Lagardère Travel Retail România.

Primul restaurant Natoo a fost deschis în Italia, în cadrul aeroportului Marco Polo din Veneția, un debut premiat în anul 2019 în cadrul Airport Food & Beverage Awards (FAB Awards). Ulterior, conceptul a fost adaptat în Germania și Franța, unde rămâne prezent exclusiv în zone de travel (majoritatea aeroporturi).
Conceptul din România este unul atipic, prin configurația sa compactă care este gândită să ofere consumatorilor aflați în mișcare o experiență culinară memorabilă.
Restaurantul Natoo din cadrul ParkLake Shopping Center are un ambient adaptat local de către echipa de design Lagardère Travel Retail România, cea care a dezvoltat și celelalte branduri din divizia Food Service: 1 Minute, So Coffee și HUB Experience.

Despre Lagardère Travel Retail:
Una dintre cele două divizii ale Grupului Lagardère, Lagardère Travel Retail este o companie ce activează în industria de retail destinat călătorilor, operând peste 4.850 de magazine pe liniile de business Travel Essentials, Duty Free & Fashion și Foodservice în aeroporturi, gări și alte platforme, situate în 39 de țări și teritorii.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302