Premier Hospitality a fost licențiată ca operator independent pentru hotelurile Marriott International

Premier Hospitality a fost licențiată ca operator independent pentru hotelurile Marriott International
person Horeca
access_time_filled

Premier Hospitality, companie independentă de consultanță și management în domeniul hotelier din România, a obținut certificarea Marriott International ca operator al hotelurilor acestui brand. Certificarea s-a făcut în urma unei evaluări ample, care s-a derulat pe o perioadă mai lungă de timp.

Datorită parteneriatelor strânse dintre Marriott și principalii săi francizați și operatori, putem continua să creștem și să oferim hoteluri excelente în întreaga regiune. Prin urmare, sunt foarte încântat să vă anunț că Premier Hospitality a fost aprobat ca operator al mărcilor Marriott Select Service în Europa și operator al Autograph Arad România”, a spus Andrew Kennedy, Regional Director Franchise Owner Support Europe.

Premier Hospitality este un pionier în acest model de business, oferind proprietarilor de hoteluri o opțiune viabilă de management local, mai flexibil și mai apropiat de realitățile pieței decât managementul oferit de grupurile internaționale. Certificarea obținută este o realizare importantă pentru companie, fiind în același timp un pas înainte pentru întreaga industrie hotelieră din țară. Misiunea companiei Premier Hospitality este de a evolua constant, dezvoltându-și echipa și competențele.

Pe viitor, compania își propune să deruleze și alte procese de calificare pentru a obține certificări de la mai multe grupuri hoteliere internaționale de prestigiu.

 „Nu există o validare mai mare a faptului că facem bine ceea ce facem decât o astfel de  recunoaștere din partea celui mai mare grup hotelier la nivel mondial. Suntem hotărâți să devenim cel mai important operator hotelier independent din România”, a transmis Lucian Marinescu, Managing Partner, Premier Hospitality.

Noi suntem aici să sprijinim investitorii în hotelurile din România și o facem punând în joc toate experiențele și cunoștințele acumulate în peste 20 de ani de activitate în turism. Asta înseamnă, printre altele, și să le facilităm accesul la tot ceea ce oferă lanțurile hoteliere importante din lume, plecând de la condițiile de afiliere la design și concept de hotel sau acces la sistemele lor de distribuție. Faptul ca Marriott, cel mai mare grup hotelier din lume, ne-a certificat oficial ca partener în operarea hotelieră spune cât se poate de clar care este nivelul la care Premier Hospitality înțelege să activeze în piață”, a adăugat Călin Ile, Managing Partner, Premier Hospitality.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302