Lagardère Travel Retail dezvoltă rețeaua So!Coffee

Lagardère Travel Retail dezvoltă rețeaua So!Coffee
person Horeca
access_time_filled

Lagardère Travel Retail anunță dezvoltarea rețelei SO!COFFEE cu încă 5 cafenele. Lanțul cuprinde în prezent 12 cafenele, situate în aeroporturi, gări, centre și galerii comerciale din zona București-Ilfov, Cluj, Timișoara, Sibiu. Dintre acestea, cele 5 deschise în prima parte a acestui an în spațiile clasice din rețelele de retail modern (mall-uri și galerii comerciale) fac parte dintr-un efort de testare a acestui nou mediu de business. Formatele sunt diferite pentru a fi potrivite pentru mai multe tipuri de consumatori cu o plajă cât mai largă de comportamente: de la clientul on-the-go, până la cel care se oprește în locație pentru o întâlnire sau o pauză relaxantă, un moment de respiro.


Pentru noile locații avem o investiție globală de peste 300.000 Euro care asigură un standard înalt de design și implementare pentru a adresa nevoile diferite de consum ale oaspeților noștri. Prin extinderea formatului, SO!COFFEE a creat aproximativ 50 de noi locuri de muncă la nivelul rețelei de antreprenori și va genera o cifră de afaceri anuală de peste 13,5 milioane lei – proiecția noastră pentru 2022. Anul acesta este unul de testare și adaptare a conceptului pentru acest mediu, urmând să evaluăm potențialul de extindere în funcție de rezultatele pe care le obținem în toate aceste locații, ținând cont de obiceiurile de consum, dar și de sortimentație, care este ajustată permanent, în funcție de preferintele clienților noștri”, spune Costin Neacșu – COO Foodservice BL.
Evaluarea este parte a unui efort concertat al Lagardère Travel Retail de înțelegere a clientului, a nevoilor și preocupărilor acestuia, care s-au schimbat semnificativ, în special în ultimii doi ani.


DESPRE LAGARDÈRE TRAVEL RETAIL
Una dintre cele două divizii ale Grupului Lagardère, Lagardère Travel Retail operează peste 4.850 de magazine pe liniile de business Travel Essentials, Duty Free & Fashion și Foodservice în aeroporturi, gări și alte platforme situate în 42 de țări și teritorii, generând vânzări de 2,9 miliarde de euro în 2021 (gestionate 100%).

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302