MBA cu specializare în Managementul Ospitalității, la American Hotel Academy

MBA cu specializare în Managementul Ospitalității, la American Hotel Academy
person Horeca
access_time_filled

American Hotel Academy (AHA) aduce și în acest an în piața educațională programul de Master în Business Administration cu focus pe Hospitality & Tourism, derulat 100% online, dedicat formării și educării post universitare a profesioniștilor care doresc să avanseze în carieră. Acest program este validat de o universitate britanică de profil și reprezintă o investiție în carieră pentru fiecare persoană ce dorește să aprofundeze cultură de management HoReCa.

Programul de management al afacerilor (MBA) are o durata de 16 luni și este focusat pe ospitalitate și turism, iar disertația constă într-un proiect antreprenorial, fiind foarte aplicat.

Componentele cheie ale programului:
*1 certificare intermediară – “Executive Diploma in International Hospitaliy & Tourism Management”oferită de Confederation of Tourism and Hospitality
*Livrare online
*Lectori internaționali
*Predare în limba engleză
*Predare în weekend-uri, 4 ore/zi.


Suntem încântați să oferim din toamnă un program internațional postuniversitar de administrare a afacerilor, destinat profesioniștilor din domeniul ospitalității din țara noastră. Acest program, care oferă competențe și cunoștințe specializate în industrie, este oferit la un preț rezonabil, având în vedere contextul nostru socio-economic actual”, afirmă Sebastian Georgescu, CEO la American Hotel Academy.

Programul oferă mai multe avantaje pentru cursanți:
*Diplomă britanică, eliberată de “Anglia Ruskin University;
*Flexibilitatea programului și a cursurilor;
*Acces la platforma internațională online de job-uri exclusiv din HoReCa;
*Planuri de susținere financiară (plata în 12 rate).


Diploma de master devine rapid noul standard de calificare în învățământul superior. Poți continua să lucrezi în rolul tău actual, în timp ce studiezi și îți adaptezi studiile pentru a se potrivi carierei tale actuale și, cel mai important, aspirațiilor tale de viitor”, spune John Fenby, Director of Postgraduate Studies la American Hotel Academy. La AHA, am încheiat parteneriate cu Confederation of Tourism and Hospitality (CTH) și cu o universitate din Marea Britanie pentru a oferi ceea ce reprezintă calificarea duală de top. Cu AHA, vei studia mai întâi și vei obține „Executive Diploma în International Hospitality and Tourism Management” de la CTH, dar și două treimi dintr-o diplomă finală de master. După finalizarea cu succes a Executive Diploma, vei progresa, pentru ultima treime a studiilor, către Anglia Ruskin University și vei obține diplomă de master. Toate studiile se desfășoară online și sunt o combinație de tutoriale live și experiențe de învățare virtuale. Studenții noștri actuali la master sunt aproape de finalizarea studiilor, iar într-un an și tu poți deveni absolvent cu Executive Diploma și MBA”.

Certificări obținute la final:
*Diplomă de nivel 7 (postuniversitar) Executive Diplomă în Hospitality & Tourism Management, eliberată de Confederation of Tourism & Hospitality (CTH) din Marea Britanie;
*Diplomă de Master în Business Administration (MBA), eliberată de Anglia Ruskin University din Marea Britanie.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302