McWin Capital Partners devine francizatul principal al Popeyes în România

McWin Capital Partners devine francizatul principal al Popeyes în România
person Horeca
access_time_filled

McWin Capital Partners, prin intermediul platformei de restaurante cu servire rapidă Rex Concepts, împreună cu Restaurant Brands International (“RBI”), francizor și companie-mamă a brandului Popeyes, anunță un nou acord de Master franciză și dezvoltare a brandului în România. Rex Concepts va administra brandul în țara noastră și va începe să opereze șase restaurante în urma achiziției actualului operator Popeyes din România. De asemenea, Rex Concepts se angajează să crească brandul la peste 90 de restaurante Popeyes în țară în următorii 10 ani.

Această investiție completează achiziția din 2022 de către fonduri consiliate de McWin a francizei master exclusive și a drepturilor de dezvoltare a mărcilor Burger King și Popeyes în mai multe țări din Europa de Est, cu deschidere de noi restaurante în 2023. McWin a agreat să aducă emblematicul brand Popeyes în Republica Cehă și Polonia – și acum în România – și să extindă brandul Burger King în Republica Cehă, Polonia și România, cu planuri de a deschide 600 de restaurante în aceste țări în următorii 10 ani.

Despre McWin
McWin este o firmă de investiții private fondată de Henry McGovern și Steven K. Winegar, în parteneriat cu fondatori și directori generali îndrăzneți, care activează în principal în sectoarele de servicii alimentare și de tehnologie alimentară.

McWin și afiliații au în administrare active de peste 1 miliard de euro, investind în sectoarele globale de servicii alimentare și tehnologie alimentară în stadii de creștere și maturitate. Investițiile în sectorul alimentar includ Gail’s și White Rabbit în Marea Britanie, L’Osteria și Burger King, Vapiano, brandul italian global și Rex Concepts, platforma de QSR axată pe Europa Centrală și de Est. Investițiile în tehnologia alimentară includ companiile alternative de proteine ​​BlueNalu, Perfect Day, The Every Company, Impossible Foods și UPSIDE Foods, compania de ambalare sustenabilă Footprint și compania de agricultură verticală, Oishii.

Despre Popeyes®
Fondată în New Orleans, Louisiana, SUA în 1972, Popeyes® are peste 50 de ani de istorie și tradiție culinară. Popeyes® se distinge printr-un meniu Cajun în stil Louisiana, care include pui picant, sandvișuri cu pui, mâncăruri de pui și alte produse regionale.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302