„Pro Fundata Fair”, un târg la înălţime

„Pro Fundata Fair”, un târg la înălţime
person Horeca
access_time_filled

„Pro Fundata Fair 2023” este un eveniment de promovare turistică, organizat, în perioada 18 – 21 septembrie, de comunitatea de afaceri din Fundata și Șirnea, în parteneriat cu Primăria Fundata și cu Clubul Presei de Turism FIJET România. Administratori de hoteluri, pensiuni, restaurante și mici afaceri turistice și-au unit eforturile pentru a promova zona Fundata ca destinație de vacanță pentru iubitorii de natură, un loc romantic, cu mâncare tradițională și cu peisaje deosebite.


Comuna Fundata, cu cele trei sate ale sale, Fundata, Fundățica și Șirnea, va fi promovată într-un format diferit, un târg la care locul standurilor este luat de case tradiționale, pensiuni, hoteluri și activități ce țin de turismul activ. La eveniment sunt așteptați jurnaliști și reprezentanți ai unor agenții de turism din 20 de state europene. Conform invitației ce le-a fost trimisă, oaspeții sunt îmbiați să descopere „gusturi, culori, natură, povești și emoții”. Această inițiativă a comunității din Fundata este susținută și de Charlie Ottley, realizatorul cunoscutelor documentare de călătorie „Wild Carpathia” și „Flavours of Romania”.


Fundata a fost declarată „Destinația anului 2023” de Clubul Presei de Turim FIJET România conform unui clasament realizat pe baza voturilor jurnaliștilor de specialitate. În perioada 18 – 21 septembrie, la Fundata vor fi prezenți şi jurnaliști străini, membri ai Federației Internaționale a Jurnaliștilor și Scriitorilor de Turism, FIJET, invitați să viziteze obiective cultural-istorice, să admire case tradiționale și, nu în ultimul rând, să descopere savorile gastronomiei locale.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302