Noi inițiative despreSpa

Noi inițiative despreSpa
person Horeca
access_time_filled

În ultimii ani, piața de Spa și Wellness din România a înregistrat o creștere semnificativă. Acest lucru se datorează în parte si pandemiei care a generat mai mult interes pentru turismul de sănătate și refacere, precum și pentru menținerea sănătății și bunăstării fără o investiție majoră în timp.


În acest context, pentru că există încă multe oportunități de dezvoltare a acestei industrii, despreSpa lansează noi inițiative. Una dintre ele este o serie de press-trip-uri de la 1 zi până la 3 zile în centrele spa partenere despreSpa.ro, care au ca scop promovarea pieței Spa cu informații relevante despre locații și despre serviciile oferite.


Scopul este să le arătăm diferențele între tipurile de centre spa, dar mai ales, să simtă ce înseamnă o experiență spa și care sunt efectele ei, dincolo de ceea ce se poate transmite prin cuvinte”, spune Ioana Marian, fondator despreSpa.ro

Primul eveniment de acest fel a avut loc la Centrul Shakti din București, un concept unic care oferă soluții pentru obținerea stării de bine ce datează de mii de ani: servicii precum masaje și ritualuri spa ayurvedice, terapii complementare, cursuri de yoga dar și prin servicii clasice de înfrumusețare.

În timpul evenimentului de la Centrul Shakti, despreSpa.ro a lansat și eCardul Spa – singurul card spa personalizat din România prin intermediul căruia membrii pot beneficia de reduceri și cashback la peste 30 din cele mai apreciate Spa-uri din toată țara, prețuri speciale la partenerii despreSpa.ro și alte servicii wellness disponibile pe site.
eCardul Spa este un card de membership și este gratuit.

Utilizarea unui eCard Spa este ușoară – membrii pot încărca cardul cu o sumă la alegere și pot face programare direct pe site, astfel încât cererea lor ajunge direct la recepția centrului Spa ales, care îi va contacta pentru a stabili toate detaliile necesare. Cu fiecare achiziție de eVoucher Spa pentru prieteni, membrii pot obține până la 5% din valoarea acestora sub formă de tratamente Spa gratuite.
În plus, membrii despreSpa pot beneficia de experiențe, vizite și activități wellness gratuite, organizate în mod regulat pentru comunitatea de iubitori Spa și Wellness. Acestea sunt disponibile în cerc restrâns și sunt oferite în exclusivitate pentru cei mai fideli membri.

despreSpa.ro este portavocea pieței spa din România și platforma unde se găsește tot ce este nevoie despre Spa, wellness și balnear: informații despre cele mai bune centre de spa și experiențele care se pot trăi la Spa, dar și o gamă de oferte de servicii wellness pentru starea ta de bine – concepute ca urmare a cererilor cititorilor și a clienților în cei 12 ani de activitate continuă.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302