Număr mare de vizitatori la RO-Wine Cluj Ediția de Primăvară

Număr mare de vizitatori la RO-Wine Cluj Ediția de Primăvară
person Horeca
access_time_filled

Un weekend efervescent a marcat prima ediție din acest an a evenimentului RO-Wine Ediția de Primăvară. Pe 4 și 5 martie, și-au dat întâlnire, la Chios Social Lounge, Cluj Napoca, peste 50 de producători de vinuri premium și superpremium din România și internaționali, o selecție exclusivistă de vinuri spumante, însoțite de produse gourmet și cafea de specialitate.


Vinurile din România, Republica Moldova, Italia, Franța, Portugalia, Spania, Argentina și Noua Zeelandă au fost reprezentate chiar de proprietarii cramelor și de oenologii din spatele etichetelor, care au venit special la RO-Wine pentru a le spune celor 3.500 de vizitatori poveștile lor.
Reprezenti Horeca din toată țara au fost prezenți într-un număr impresionant, evenimentul bucurându-se și de vizitatori de peste hoatare.
RO-Wine susține educația atât a consumatorilor, cât și a reprezentanților de profil din România, oferind acces gratuit acestora. Începând de anul acesta, și studenții de la Facultatea UASMV au avut acces gratuit timp de trei ore la eveniment, pentru a putea aprofunda cunoștințele în domeniul vinului.


Cantine de Nicolai a încântat publicul cu patiseria fină franceză și untul topit pe pâinea caldă, alături de slănina din Maramureș și zacusca din sezonul de toamnă 2022.
RO-Wine continuă seria evenimentelor din acest an cu două ediții speciale ce vor avea loc la București, pe 12-14 mai și 13-15 octombrie.
Organizatorii festivalului vin cu noutăți de neratat și în acest an. Una dintre acestea este faptul că edițiile se extind pe durata a trei zile, ziua de vineri fiind exclusiv dedicată specialiștilor HoReCa.
Vizitatorii vor putea degusta și la edițiile viitoare RO-Wine din București vinuri din toată lumea.


Clujul este o încântare atât pentru noi organizatorii, cât și pentru producători. Și anul acesta, ne-am bucurat de prezența numeroasă și de entuziasmul vizitatorilor de la ediția transilvăneană. Vă așteptăm și la cele două evenimente de la București, din mai și octombrie, pe care le vom organiza la Fratelli, pentru care pregătim multe suprize”, Liviu Popescu și Marinela Ardelean, organizatori RO-Wine.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302