Radisson Blu București lansează două noi concepte

Radisson Blu București lansează două noi concepte
person Horeca
access_time_filled

Radisson Blu București, hotel de cinci stele din România, relansează Sunday Brunch-ul cu un nou concept. Începând de duminică, 19 martie, harta culinară a Bucureștiului se îmbogățește cu TASTY TIMES. NO RUSH BRUNCH. De asemenea, începând cu data de 23 martie, Radisson lansează ARISTOBEATS, un concept inedit de eveniment, ce va avea loc în fiecare joi, între orele ore 18.00 – 23.00 în cadrul Aristocool, zona de bar din lobby-ul hotelului.

TASTY TIMES. NO RUSH BRUNCH
Amplasat în restaurantul Dacia Felix din cadrul Radisson Blu din Bucuresti, noul brunch propune experiențe culinare fusion, muzică live, atmosferă relaxată și un show de bartending, asigurat de Aristocool.
Experiența culinară oferită de TASTY TIMES este una rafinată și complexă, incluzând o varietate de opțiuni atât din bucătăria cu specific internațional și mediteraneean a restaurantului Sharkia, cât și din cea cu specific asiatic a Ginger Sushi Bar & Lounge. Preparate din meniul Prime Steaks & Seafood și Aristocool se regăsesc, de asemenea, în oferta brunch-ului TASTY TIMES.
Meniul brunch-ului este compus din fructe de mare, bufet de aperitive reci și preparate calde, carving station, pasta live station in parmezan wheel, o selecție de brânzeturi fine și multe altele. O selecție variată de preparate din carne și pește, garnituri și salate completează oferta brunch-ului.
Din bufetul de dulciuri nu lipsesc faimoasele Creppe Suzette, Pannacotta cu fructe de pădure, Tiramisu, mousse de ciocolată albă și neagră și multe alte deserturi rafinate din bucătăria internațională.
În timp ce mâncarea și atmosfera relaxată sunt principala atracție a brunch-ului, oferta de băuturi este la fel de importantă. Aceasta include atât fresh-uri și băuturi răcoritoare non-alcoolice, cât și o varietate de vinuri, prosecco, bere, cocktailuri live sub semnătura Aristocool, cât și o selecție de băuturi calde.
Oaspeții brunch-ului se vor putea bucura, săptămânal, de preparate selectate de Valentin Pavel, Head Chef al Radisson Blu Hotel București.


Noul concept de brunch le oferă oaspeților noștri, într-o atmosferă relaxantă, o experiență culinară inedită, fusion, cu preparate delicioase, din tot ce au mai bun marile bucătării ale lumii. Ne propunem ca TASTY TIMES No Rush Brunch să fie acel moment de respiro al săptămânii, pe care oamenii îl așteaptă cu entuziasm deoarece știu că la noi găsesc locul unde se pot bucura, pe îndelete, de o experiență culinară, în timp ce petrec timp de calitate alături de familie și prieteni”, Valentin Pavel, Head Chef Radisson Blu Hotel București.
TASTY TIMES. NO RUSH BRUNCH este disponibil în fiecare duminică, între orele 12:30 și 16:30, începând cu 19 martie 2023.

ARISTOBEATS. AFTERWORK THURSDAYS

Gândit ca o experiență multisenzorială, ARISTOBEATS propune ocazii unice de relaxare alături de prieteni, la finalul unei zile de muncă. Cu divertisment live și muzică asigurată de un DJ, în compania unor cocktailuri exclusiviste marca Aristocool și un meniu savuros, serile de joi devin mai plăcute în ritm Aristo. Conceptul evenimentului este unul flexibil, pe viitor urmând să găzduiască și o serie de evenimente artistice.
”Căutați un loc cool unde să vă distrați după o zi de muncă? Vă invitam la ARISTOBEATS. Am pregătit toate ingredientele ca weekendul să înceapă de joi seara cu muzică bună, cocktailuri pe cinste și atmosferă cool alături de prieteni”, Mugurel Feiszes, Director Food & Beverage Radisson Blu București.

DESPRE RADISSON BLU
Radisson Blu este un brand hotelier de lux, care oferă servicii personalizate, în spații elegante.
Radisson Blu face parte din Radisson Hotel Group, care include și Radisson Collection, Radisson, Radisson RED, Radisson Individuals, Park Plaza, Park Inn by Radisson, Country Inn & Suites by Radisson și Prizeotel.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302