O nouă unitate hotelieră – ibis Styles Bucharest Airport

O nouă unitate hotelieră – ibis Styles Bucharest Airport
person Horeca
access_time_filled

A cincea deschidere ibis Styles în România și a treia în Capitală a fost anunțată recent de către Accor. Noul hotel este situat în apropiere de Aeroportul Internațional Henri Coandă din Otopeni, principala poartă de legătură a Bucureștiului cu lumea.

Hotelul va funcționa sub forma unui acord de management cu partenerul și investitorul Liwa Properties S.R.L., o filială a ABS Holdings. HH SHK. AHMED BIN SAIF AL NAHYAN este fondator și președinte al ABS Holdings și deține mai multe investiții în hoteluri și în afaceri cu linii aeriene.

Hotelul ibis Styles Bucharest Airport, nou construit, este situat în Otopeni, pe Calea Bucureștilor 222, la doar 800 de metri de Aeroportul Internațional Henri Coandă. Acesta este format din 84 de camere – 75 standard, 3 superioare și 6 premium, camere de familie – un bar, un restaurant și parcare proprie. Reflectând conceptul „all inclusive” al brandului, ibis Styles Bucharest Airport oferă un mic dejun generos și wi-fi gratuit, întotdeauna inclus în prețul camerei. Pentru comoditatea și confortul oaspeților, hotelul acceptă animale de companie și oferă, la cerere, transfer gratuit de la aeroport.

Tematica hotelului este un tribut față de pasiunea proprietarului său pentru zbor șii aduce la viață o poveste captivantă despre explorarea de noi orizonturi.

„Traficul pe Aeroportul Internațional Henri Coandă a depășit 12,6 mil de călători în 2022 și continuă să crească, reflectând atractivitatea capitalei noastre și a împrejurimilor sale atât pentru turiști, cât și pentru călătorii de afaceri. În calitate de hotelieri, misiunea noastră este să ne asigurăm că cei care ne vizitează se bucură de confort și servicii de calitate. Ibis Styles este brandul ideal pentru a oferi acest lucru, deoarece combină forța uneia dintre cele mai importante rețele internaționale – Accor, cu pasiunea și creativitatea unei echipe locale de profesioniști care se dedică să transforme fiecare vizită într-o experiență plăcută și surprinzătoare„, a declarat Valentin Gheorghe, General Manager, ibis Styles Bucharest.

ibis Styles face parte din Accor, un grup de ospitalitate ce cuprinde peste 5.000 de hoteluri și 10.000 de restaurante și baruri din 110 țări.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302