Radisson Blu București lansează două noi concepte
Începând de duminică, 19 martie, harta culinară a Bucureștiului se îmbogățește cu TASTY TIMES. NO RUSH BRUNCH. De asemenea, începând cu data de 23 martie, Radisson lansează…
Citeste mai mult
Începând de duminică, 19 martie, harta culinară a Bucureștiului se îmbogățește cu TASTY TIMES. NO RUSH BRUNCH. De asemenea, începând cu data de 23 martie, Radisson lansează…
Citeste mai mult
Pe 4 și 5 martie, și-au dat întâlnire, la Chios Social Lounge, Cluj Napoca, peste 50 de producători de vinuri premium și superpremium din România și internaționali.
Citeste mai mult
Fiecare nouă locație deschisă implică dotarea cu echipamente de ultimă generație, sustenabile și prietenoase cu mediul, în linie cu planurile pe termen lung ale companiei.
Citeste mai mult
Până pe 2 aprilie, investitori, hoteluri, restaurante, agenții de turism, clienți și furnizori sunt invitați să trimită gratuit propunerile de proiecte prin completarea online a formularului disponibil…
Citeste mai mult
Și în acest an, liderii pieței Spa din România se vor întâlni să dezbată noi metode prin care serviciile Spa din România să răspundă chiar și celor…
Citeste mai mult
Considerat echivalentul premiului Oscar din cinematografie, „Mărul de Aur”, „Pomme d’Or” sau „Golden Apple” este acordat unei organizaţii, unui oraş sau unei personalităţi, în semn de recunoaştere…
Citeste mai mult
Hotelul va funcționa într-o clădire complet renovată pe Bulevardul Dimitrie Cantemir, în apropiere de Piața Unirii și de Centrul Vechi al Capitalei.
Citeste mai mult
Agenția este fondată de profesorul de la École hôtelière de Lausanne, Ray F. Iunius, Chief Executive Officer al grupului winsedswiss, alături de o echipă de specialiști cu…
Citeste mai mult
Ediția din acest an a evenimentului a fost ultima organizată de actuala echipă executivă. La 31 martie 2023, în cadrul Adunării Generale a organizației, va fi ales…
Citeste mai mult
Timp de o lună, aproximativ 13,000 porții de mâncare vor fi pregătite chiar în noua bucătărie de o echipă de bucătari profesioniști, inclusiv din Ucraina, coordonată de…
Citeste mai mult