Popeyes România a deschis restaurant în Centrul Comercial Orhideea

Popeyes România a deschis restaurant în Centrul Comercial Orhideea
person Horeca
access_time_filled

La jumătatea lunii decembrie s-a deschis restaurantul cu numărul șase al Popeyes România, în Centrul Comercial Orhideea din București. Noul restaurant va deservi zona Regie, împrejurimile rezidențiale si business area, oferind acces în zona de food court, precum și posibilitatea de a comanda prin aplicația mobilă Popeyes sau delivery.


După lansarea a cinci restaurante pe piața din țară, aceasta este ultima inaugurare din anul 2022 a Popeyes România, conform planurilor de extindere.
Încheiem 2022 cu șase deschideri de succes, cu noi colegi, cu fani Popeyes care ne susțin cu entuziasm și cu multe planuri pentru anii ce urmează. Suntem pregătiți să continuăm să aducem spiritului Popeyes în noi comunități și să servim produsele noastre emblematice cât mai multor oaspeți”, a declarat Mihaela Lungu, Chief Marketing Officer, Popeyes România.


Pentru a aduce Popeyes mai aproape de comunitățile din București au fost deschise mai multe restaurante într-o perioadă scurtă de timp: în Parklake Shopping Center, AFI Cotroceni și Centrul Comercial Drumul Taberelor. Brandul a lansat și primul Drive-Thru, în Lemon Retail Park, oferind astfel mai multă accesibilitate și confort.


Despre Popeyes®
Fondat în New Orleans în 1972, Popeyes ® are peste 50 de ani de istorie și tradiție culinară. Popeyes® se distinge printr-un meniu în stil New Orleans, care include produse de pui, unic condimentat, creveți prăjiți și alte rețete locale.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302