PAUL introduce în meniu specialități franțuzești cu tematică festivă

PAUL introduce în meniu specialități franțuzești cu tematică festivă
person Horeca
access_time_filled

Cu ocazia sărbătorilor de iarnă, PAUL propune o colecție de deserturi inspirate din tradițiile festive ale francezilor, care se diferențiază prin arome și ingrediente de calitate, ideale pentru a presăra masa de Crăciun cu bun gust și eleganță. Anul acesta, colecția Noël cuprinde peste 25 de produse tematice: de la brioches cu arome de ciocolată, lapte și stafide, în formă de reni sau brăduți, macarons cu arome de sărbătoare precum caramel sărat, brownie sau vanilie și pecan, torturi decorate tematic, disponibile într-o varietate de sortimente. Deserturile sunt completate de două sortimente de pâine franțuzească cu ingrediente inedite precum smochine și nuci. Specialitățile pot fi găsite în această perioadă în toate brutăriile PAUL din București și Constanța.


Ca în fiecare an, din meniul PAUL nu lipsește desertul tradițional franțuzesc, Bûche de Noël, o prăjitură care se remarcă atât prin forma sa care este asemenea unei buturugi, dar și prin aromele intense de ciocolată și fructe. PAUL reinterpretează acest desert și propune trei sortimente: Bûche Chocolat, un tort cu ciocolată și migdale, Bûche Fruits Rouges, o variantă fructată, și Bûche Caramel Pecan, care aduce note intense de caramel și nuci pecan. Cele trei sortimente sunt disponibile doar în brutăriile din Dorobanți, Băneasa Shopping City, Universitate, Piața Romană și Afi Palace Cotroceni.
Sezonul sărbătorilor de iarnă se încheie cu un desert specific franțuzesc, Galette Frangipane, o tartă cu migdale care ascunde în interior o jucărie din porțelan, disponibilă începând cu luna ianuarie.
Gama de deserturi Noël este valabilă în toate brutăriile PAUL din Bucureşti și Constanţa, inclusiv în cele de tip chariot, până la data de 8 ianuarie 2023, excepție fiind cele trei sortimente de bûche. Comenzile online pot fi solicitate la catering@paul.ro.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302