Popeyes România deschide al doilea restaurant în București, în ParkLake Shopping Center

Popeyes România deschide al doilea restaurant în București, în ParkLake Shopping Center
person Horeca
access_time_filled

Popeyes, restaurant american cu servire rapidă, deschide cel de-al doilea restaurant în București, în ParkLake Shopping Center, pe 30 iulie 2022.
Primul restaurant Popeyes din România a fost deschis în aprilie, anul acesta. Popeyes România plănuiește să-și extindă rețeaua în București în acest an, cu noi restaurante, pentru a acoperi zone strategice din Capitală, următoarea deschidere fiind la AFI Cotroceni, în luna august.


Suntem nerăbdători să venim și mai aproape de fiecare comunitate cu noi deschideri, iar în următoarea perioadă planul de expansiune va fi unul foarte alert, care nu doar va servi mai mulți fani Popeyes, dar va genera și sute de joburi cu un impact pozitiv pe piața locală”, a spus Mihaela Lungu, Chief Marketing Officer, Popeyes România.
Ușile Popeyes® s-au deschis pentru prima dată în New Orleans, pe 12 iunie 1972. De atunci, Popeyes a rămas concentrat pe misiunea de a aduce oaspeților din întreaga lume mâncare specifică bucătăriei din Louisiana.
Popeyes se distinge printr-un meniu în stil New Orleans, care include pui prăjit, marinat timp de cel puțin 12 ore într-un amestec îndrăzneț de condimente Cajun, dat manual prin panadă și preparat rapid.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302