Popeyes România deschide primul restaurant de tip Drive-Thru din țară

Popeyes România deschide primul restaurant de tip Drive-Thru din țară
person Horeca
access_time_filled

Pe 12 noiembrie se va deschide primul Drive-Thru Popeyes din țară, în Centrul Comercial Lemon Retail Park, din Voluntari, Ilfov.
Cel mai nou restaurant Popeyes Drive-Thru, din Lemon Retail Park, va oferi o experiență digitală completă. Oaspeții vor putea comanda atât din confortul mașinii la linia de Drive, cât și în restaurant, la kioskurile de comandă. Mai mult, vor avea la dispoziție si aplicația mobilă Popeyes, iar fiecare comandă va fi recompensată cu puncte de loialitate ce se pot transforma în produse din partea casei, după înregistrare. Pentru cei din zonă, Popeyes Delivery va fi disponibil pentru comenzile la domiciliu, prin Glovo și Tazz.


La nivel Global, Popeyes numără peste 3.800 de restaurante deschise în peste 30 de țări și s-a impus pe piața restaurantelor cu servire rapidă datorită tehnicilor de gătire și a condimentelor specifice bucătăriei din Louisiana.
Popeyes România a deschis până în prezent patru restaurante în mall-uri din București: Băneasa Shopping City, Parklake Shopping Center, AFI Cotroceni și Centrul Comercial Drumul Taberelor. Planul de extindere Popeyes va continua și în anii ce urmează, fiind vizate zone strategice din țară.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302