Primul flagship store 5 to go s-a deschis la Brașov, în Piața Sfatului

Primul flagship store 5 to go s-a deschis la Brașov, în Piața Sfatului
person Horeca
access_time_filled

Primul flagship store 5 to go s-a deschis la Brașov, în centrul istoric. În noua locație se regăsește noul design de cafenele 3.0, iar vizitatorii pot parcurge, în timp ce își savurează cafeaua preferată, o scurtă și captivantă istorie a cafelei, reinterpretată într-un mod creativ în spațiul de peste 100 de metri pătrați.

Dezvoltarea regională este un pilon strategic important pentru 5 to go, expansiunea la acest nivel fiind una semnificativă în ultima perioadă – în anul 2022, 35 de orașe noi au intrat pe harta 5 to go -, iar lansarea unui flagship store vine să întărească acest trend și să aducă brandul mai aproape de consumatorii din țară, dar și de turiștii din întreaga lume, Brașovul fiind în topul atracțiilor turistice din România pe toată durata anului.

În timp ce locațiile consacrate 1.0 sunt caracterizate de dimensiunile relativ mici, designul minimalist, simplitate și funcționalitate, noul concept de cafenea 3.0 este unul inovator și modern care, pe lângă avantajul locației centrale și exclusiviste, aduce extra confort, un element aparte fiind muzeul al cafelei în miniatură, cu informații despre originea, tradițiile și cultura cafelei de-a lungul istoriei.

Noul flagship store 5 to go se află pe Strada George Barițiu 1A, chiar în Piața Sfatului.

Despre 5 to go 
5 to go a luat naștere în 2015, iar în prezent se apropie de pragul de 500 de unități. Radu Savopol și Lucian Bădilă sunt fondatorii 5 to go, cei care au adus pe piața HoReCa din România conceptul de preț unic pentru toate produsele comercializate.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302