Școala de Rideri, program de integrare profesională dedicat tinerilor vulnerabili

Școala de Rideri, program de integrare profesională dedicat tinerilor vulnerabili
person Horeca
access_time_filled

Prin programul de consiliere și mentorat Școala de Rideri, Tazz și The Social Incubator susțin tinerii din sistemul de protecție a copilului și din alte categorii vulnerabile să se orienteze, informeze și educe pentru a-și alege drumul pe care doresc să și-l croiască în viață. Programul este dedicat în special tinerilor care ies de sub tutela statului și sunt puși în situația de a se descurca singuri, într-o societate care nu le oferă foarte multe șanse pentru un viitor mai bun. Statisticile arată că, în acest moment, doar 2,5% dintre tinerii care părăsesc sistemul de protecție din România ajungă să se angajeze în mod legal.


Ce înseamnă Școala de Rideri pentru tinerii din program
În prima fază a programului, peste 30 de tineri din București, cu vârste cuprinse între 17 și 26 de ani, atât băieți, cât și fete, iau deja parte la atelierele de autocunoaștere și cursurile aplicate de realizare profil profesional, plan de carieră și educație financiară, susținute de consilierii The Social Incubator.
În a doua fază a programului, tinerii au ocazia să se familiarizeze cu jobul de rider, participând la traininguri de comunicare, comportament în food delivery și traininguri practice de utilizare a aplicației, susținute de reprezentanții Tazz. Ca parte practică din program, tinerii vor ieși pe teren alături de top rideri Tazz, care le vor povesti din experiența lor, în timp ce preiau și livrează împreună o comandă.


În plus, tinerii interesați să devină rideri se vor bucura de susținere din partea Tazz pentru a începe primul lor job, de la echipamente complete Tazz – cască de protecție, geantă, geacă, tricou, șapcă și smartphone, la bicicletă, cursuri de conducere preventivă a bicicletei și alte beneficii exclusive pentru viitorii rideri din program.
Printr-o experiență interactivă de învățare și ghidare în carieră, oferită de un întreg ecosistem de mentori, consilieri vocaționali din Asociația The Social Incubator, traineri și membri ai echipei Tazz, programul urmărește să faciliteze accesul pe piața muncii și integrarea acestor tineri în societate.


Organizația non-profit The Social Incubator este fondată acum 8 ani de un grup de profesioniști și prieteni din dorința de a construi o platformă de inițiative cu impact social semnificativ în viața tinerilor din sistemul de protecție, oferindu-le susținere în procesul de integrare socială prin servicii personalizate și soluții de antreprenoriat inovatoare. Până în acest moment, peste 22.000 de tineri au beneficiat de ajutorul The Social Incubator. Așadar, Școala de Rideri susține creșterea acestui număr de beneficiari.
Tazz este platforma locală de livrare rapidă care oferă la doar un click distanță preparate de la cele mai bune restaurante din țară, dar și produse diverse: de la cumpărături zilnice, medicamente și flori, la cărți, articole sportive, produse de îngrijire personală și înfrumusețare.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302