Selgros și ANBCT anunță un parteneriat pentru dezvoltarea gastronomiei din România

Selgros și ANBCT anunță un parteneriat pentru dezvoltarea gastronomiei din România
person Horeca
access_time_filled

Selgros și Asociația Națională a Bucătarilor și Cofetarilor din Turism anunță încheierea unui parteneriat strategic, care are ca scop dezvoltarea gastronomiei din România prin proiecte destinate profesioniștilor din industria HoReCa.


Inițiativa se bazează pe angajamentul ambelor părți de a promova educația culinară și de a-i sprijini pe cei ce activează în domeniul HoReCa. Parteneriatul se va concentra pe dezvoltarea de proiecte educaționale, competiționale și de reprezentativitate adresate profesioniștilor din industria HoReCa, facilitând în același timp accesul acestora la cele mai bune produse și servicii de pe piața locală.
Prin acest parteneriat, Selgros și Asociația Națională a Bucătarilor și Cofetarilor din Turism – România își propun să consolideze relația dintre industria HoReCa și cea producătoare de produse alimentare și de catering, mizând pe faptul că o legătură strânsă între furnizori și utilizatori încurajează dezvoltarea și consumul unor produse alimentare de calitate superioară.


Suntem onorați să anunțăm acest parteneriat strategic cu Selgros România și suntem convinși că împreună vom aduce beneficii semnificative pentru membrii noștri, dar și pentru profesioniștii din industria HoReCa din România. În calitate de organizație care promovează educația culinară, competițiile de profil și dezvoltarea profesională a bucătarilor și cofetarilor din România, suntem bucuroși să colaborăm cu un partener puternic precum Selgros România, care are o reputație solidă în industria HoReCa”, a spus Laurenţiu Mâță, Director în cadrul Asociației Naționale a Bucătarilor și Cofetarilor din Turism – România.
Acest proiect vine în continuarea strategiei companiei de parteneriat cu sectorul HoReCa și suntem convinși că împreună vom face pași importanți în dezvoltarea gastronomiei locale. Selgros are la activ peste 20 de ani de colaborare cu profesioniștii din industria ospitalității, oferind clienților din domeniul gastro o gamă largă de produse și servicii de top. Suntem încântați să colaborăm cu Asociația Națională a Bucătarilor și Cofetarilor din Turism – România în vederea atingerii obiectivului nostru comun – promovarea gastronomiei și a educației culinare”, a afirmat Robert Hellwagner, CEO Selgros.
Ne bucurăm să începem această colaborare cu Selgros România și suntem entuziasmați de oportunitatea de a lucra împreună la proiecte de dezvoltare a industriei gastronomice locale. Această colaborare reprezintă o etapă importantă pentru Asociația Națională a Bucătarilor și Cofetarilor din Turism – România, urmând a aduce beneficii semnificative pentru profesioniștii din industria HoReCa și pentru societatea românească în ansamblu”, a adăugat Ștefan Bercea, Președintele Asociației Naționale a Bucătarilor și Cofetarilor din Turism – România.

Selgros Cash&Carry România
Selgros Cash & Carry România este unul dintre cei mai importanți jucători de pe piața de retail din România, cu o rețea națională formată din 23 de magazine și o platformă logistică. Selgros Romania se implică activ în susținerea comunităților locale și a proiectelor de responsabilitate socială, precum și în promovarea gastronomiei românești prin parteneriate cu organizații și asociații din industria alimentară.

Asociația Națională a Bucătarilor și Cofetarilor din Turism – România
Asociația Națională a Bucătarilor și Cofetarilor din Turism – România este o organizație nonprofit, înființată în anul 1971, care reprezintă cea mai mare asociație de bucătari și cofetari profesioniști din România. Scopul principal al asociației este de a promova educația, competițiile culinare și dezvoltarea profesională a bucătarilor și cofetarilor din România, precum și de a reprezenta interesele acestora în industria HoReCa și în societate.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302