Sonorizare de un milion de euro la Berăria H

Sonorizare de un milion de euro la Berăria H
person Horeca
access_time_filled

Calitatea sunetului din Berăria H va fi de acum la cel mai înalt nivel datorită instalării noului sistem audio L-Acoustics, dedicat și customizat pentru local. Acesta reprezintă o premieră în România și duce investiția totală în sonorizarea locației la peste 1 milion de euro.


„Toată lumea, oriunde s-ar afla în Berăria H, trebuie să aibă aceeași experiență din punct de vedere al sunetului. Asta a fost foarte important. Trebuie să avem putere, trebuie să avem inteligibilitate. Am vrut să ne asigurăm că fiecare vizitator va auzi cel mai bun sunet la concertul său preferat”, a spus Alexandru Pană – Pro Audio Manager, Eltek Multimedia – partener L-Acoustics în România.


Proiectul a fost unul amplu: a fost recablată întreaga clădire, au fost necesare noi porți și grile de susținere, sisteme de prindere (în total sistemul cântărește peste 4 tone), rack-uri, conectică, rețelistică. Certificarea și verificarea calibrării finale a sistemului a fost făcută cu ajutorul lui Wili Klein, Application Engineer – L’Acoustics.
L-Acoustics este un brand de top în industria audio profesională, fiind specializat în sisteme de amplificare a sunetului de înaltă performanță, utilizat în evenimente live, concerte și alte producții la scară mare.


Câteva dintre atributele cheie care detrmină ca sistemul L-Acoustics să fie important și performant sunt calitatea sunetului, acoperirea precisă și uniformitatea în întreaga locație, abordarea inovatoare în ingineria audio, scalabilitatea și flexibilitatea, ușurința în utilizare, fiabilitatea și durabilitatea. Recunoașterea în industria muzicală este demonstrată prin faptul că L-Acoustics este preferat de artiști de top precum Rammstein, Robbie Williams, Madonna, Adele, etc.
Noua sonorizare a avut parte și de un eveniment de prezentare la care au participat peste 150 de profesioniști din industriile de sound engineering și entertainment, artiști și invitați din cadrul presei.

Despre Berăria H
Berăria H sau Orașul cu Chef de Viață din București a fost deschisă în anul 2014. Este locul în care se ascultă muzică live de calitate în interpretarea unor artiști îndrăgiți, atât naționali, cât și internaționali, în cadrul unor show-uri inedite.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302