Specialiștii din industria HoReCa, Turism și Ospitalitate de pe Litoral se reunesc la evenimentul “VIN la mare”

Specialiștii din industria HoReCa, Turism și Ospitalitate de pe Litoral se reunesc la evenimentul “VIN la mare”
person Horeca
access_time_filled

Specialiștii din industria HoReCa, Turism și Ospitalitate de pe Litoral se reunesc la evenimentul “VIN la mare”, ce va avea loc în ziua de 14 Iunie 2024, la Diplomatic Mamaia. Partenerii evenimentului sunt Organizația de Management al Destinației a Județului Constanța și Organizația de Management al Destinației Mamaia-Constanța.

“VIN la mare” este evenimentul în care arta ospitalității se împletește cu pasiunea pentru vin și gastronomie și tradițiile viticole ale Dobrogei. Acest eveniment nu se dorește a fi doar o conferință pentru specialiștii HoReCa, ci o călătorie culturală și senzorială ce invită participanții să exploreze bogăția și diversitatea vinurilor românești, într-un cadru prietenos și plin de inspirație.

Ne propunem să creăm un spațiu de întâlnire pentru experții în turism și profesioniștii din domeniul HoReCa, producătorii de vin, cramele de renume, unde ideile, experiențele și cele mai bune practici pot fi împărtășite și valorificate. Evenimentul “VIN la Mare” este mai mult decât un eveniment, este un catalizator pentru dezvoltarea durabilă a turismului pe Litoral, menit să atragă un număr crescând de turiști, atât români, cât și străini, în afara sezonului estival tradițional, poziționând Dobrogea pe harta turismului viticol”, spune George Mandila, Președinte Organizația de Management al Destinației Mamaia-Constanța.

Organizat în pragul sezonului estival, evenimentul își propune să deschidă noi orizonturi pentru operatorii din industria HoReCa și să aducă în prim-plan potențialul vast al regiunii noastre, unde tradiția întâlnește inovația și istoria se îmbină armonios cu cultura vinului. Evenimentul “VIN la mare” este dedicat profesioniștilor din industria HoReCa, fiind o oportunitate unică de networking și dezvoltare profesională.
Este punctul de întâlnire pentru proprietari și manageri de hoteluri, locații de cazare, restaurante, operatori din turism, asociații turistice, proprietari și manageri de crame, directori generali ai agențiilor de turism, Investitori, consultanți în turism și agrement, reprezentanți ai instituțiilor financiare, bloggeri și jurnaliști și toți cei implicați în industria ospitalității, invitați să ni se alăture în această inițiativă”
, adaugă Elena Luiza Oprea, reprezentant organizator eveniment Dolphin Travel & Events.

În cadrul conferinței, personalități din turism vor dezbate subiecte actuale și necesare, ce vin ca suport în dezvoltarea afacerilor din turismul de pe Litoral: tendințele actuale și viitoare ale industriei, sustenabilitatea, soluții pentru extinderea sezonului pe Litoral, prin experiențe gastronomice și degustări de vin, digitalizarea afacerilor, influența tehnologiei și inteligenței artificiale în turism, provocările operatorilor de pe Litoral, networkingul antreprenorial etc. ParticipanȚii vor descoperi astfel cum să folosească cele mai recente instrumente pentru a atrage mai multi clienți și cum să crească volumul de vânzări.

Participarea la acest eveniment reprezintă o investiție în viitorul afacerilor din HoReCa de pe Litoral, o ocazie de învățare și dezvoltare profesională.

Moderator: Călin Ile – Managing Partner Premier Hospitality și Președinte de onoare F.I.H.R.

Invitați în calitate de vorbitori sunt:
*Dragoș Anastasiu – Președinte Grup Eurolines & Investitor în Turism
*Radu Savopol – Presedinte H.O.R.A. și Co-Fondator Lantul de Cafenele 5 to Go
*George Mandilă – Președinte O.M.D. Mamaia-Constanta
*Sebastian Ionut Puznava – Vice-Președinte Patronatul MAREA Mamaia-Constanta & Vice-Președinte Board FIHR & Vice-Președinte O.M.D. Mamaia-Constanta
*Iuliana Tasie – VicePreședinte O.P.T.B.R. si Director Hotel Europa – Ana Hotels
*Tímea Imecs-Ambrus – CEO TravelMinit.ro – Romania
*Iulian Beiu –Managing Director Accent DMC
*Tudor Galoș – Consultant și Fondator Galoș Consulting
*Diana Slav – Ghig local și Somelier

Cocktail & Socializare & Degustare Vinuri
Dupa conferință, participanții sunt invitați să savureze o gamă variată de vinuri de la cramele locale, să descopere gastronomia locală și să se bucure de o atmosferă plină de creativitate, de ocazia de a întâlni somelieri, producători de vin, de a înțelege povestea din spatele fiecărui pahar și de a experimenta tradiția și inovația care definesc peisajul viticol dobrogean.

“VIN la mare” se adresează cunoscătorilor și profesioniștilor în turism, care împărtășesc o iubire pentru cultura bunăstării culinare și a vinului. Este o ocazie de a experimenta, de a învăța și de a se bucura de compania altora care împărtășesc aceleași pasiuni. Vinurile Dobrogei vor fi vedetele acestui eveniment .

Parteneri Strategici ai Evenimentului: Organizația de Management al Destinației a Județului Constanța și Organizația de Management al Destinației Mamaia-Constanța.

Parteneri Diamond: TravelMinit.ro, Clinica Regina Maria, Make-IT Smart
Parteneri Gold: Doza de Fresh, Elion, Branzeturi TU, Nespresso
Crame participante: Domeniile Caraman, Crama Liuta, Crama Darie, Crama Histria, Crama Alira, Domeniul Bogdan, Domeniile Vladoi, Domeniile Mitroi, Vin de Garaj

Detalii suplimentare despre eveniment gasiti pe site: https://evenimente-litoral.ro/vin-la-mare-evenimentul-specialistilor-din-horeca-litoral/#
Inregistrare la eveniment AICI : https://forms.gle/PNzXEyBJAabRirZX8

Elena Luiza Oprea are o experiență de peste două decenii în management hotelier, turism, organizare evenimente și relații publice. În prezent, conduce Dolphin Travel & Events, o agenție de turism și organizare de evenimente pe care a înființat-o în urmă cu mai bine de 10 ani.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302