Sphera Franchise Group inaugurează cel de-al doilea restaurant KFC din Alba Iulia

Sphera Franchise Group inaugurează cel de-al doilea restaurant KFC din Alba Iulia
person Horeca
access_time_filled

În urma unei investiții de aproximativ jumătate de milion de euro, Sphera Franchise Group, care deține compania ce administrează în sistem de franciză brandul KFC pe plan local, inaugurează cea de-a doua unitate din Municipiul Alba Iulia. Noul restaurant reflectă angajamentul companiei de implementare a strategiei privind expansiunea la nivel local și consolidarea prezenței brandului în zone importante ale țării.


Noua unitate KFC, amplasată la etajul 1 al centrului comercial Carolina Mall din Municipiul Alba Iulia, în zona de food court, pe Strada Alexandru Ioan Cuza, este operațională începând cu data de 31 august. Cu un design contemporan, restaurantul este dotat cu meniuri digitale și kiosk-uri menite să eficientizeze procesul de comandă, iar clienții au la dispoziție un sistem special în zona caselor de marcat, care oferă vizibilitate în ceea ce privește pregătirea comenzii și separarea zonelor de plasare și preluare. Restaurantul este deschis zilnic în intervalul orar 10:00 – 22:00.


Noul restaurant pune la dispoziția comunității locale 30 de noi locuri de muncă, într-un mediu dinamic, propice dezvoltării profesionale și personale. Un Crew Member (Lucrător Bucătărie sau Casier) poate ajunge la un venit net de 3.100 de lei, începând cu a treia lună de colaborare. Această sumă include salariul de bază, tichetele de masă, bonusurile și primele, în conformitate cu politica de remunerare a KFC. În plus, pachetul de beneficii al angajaților oferă flexibilitate în ceea ce privește norma de lucru, sesiuni de formare și oportunități de promovare rapidă.


Despre Sphera Franchise Group S.A. 
Sphera Franchise Group deține companiile care operează în sistem de franciză brandurile KFC, Pizza Hut şi Taco Bell în România și KFC în Chişinău, Republica Moldova, și în anumite zone din Italia.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302