Sphera Franchise Group inaugurează primul restaurant KFC de tip Drive Thru din Timișoara

Sphera Franchise Group inaugurează primul restaurant KFC de tip Drive Thru din Timișoara
person Horeca
access_time_filled

KFC DT Funshop Park, cel mai nou restaurant din portofoliu Sphera Franchise Group, este amplasat în incinta centrului comercial Funshop Park Timișoara. Cu o suprafață totală de aproximativ 390 mp, din care o terasă de 50 mp, acesta are ca facilități: kiosk-uri de comandă, meniuri digitale și pe linia de drive, panouri digitale care afișează ordinea comenzilor și progresul lor, casă dedicată pentru ridicarea comenzilor plasate online.


Odată cu inaugurarea noului restaurant din Timișoara, KFC creează 50 de locuri de muncă, iar venitul net la care poate ajunge un Crew Member (Lucrător Bucătărie sau Casier) este de 3.000 lei din a 3-a lună de colaborare. Suma include salariul de bază, tichetele de masă și bonusuri sau prime acordate conform criteriilor interne. Angajarea nu este condiționată de experiența anterioară de lucru, principalele calități urmărite la viitorii colegi fiind atitudinea pozitivă, motivația și dorința de dezvoltare personală și profesională.
Orarul de funcționare al primului KFC Drive Thru din Timișoara este 09:00 – 24:00, iar clienții pot opta atât pentru servirea în incintă, cât și la pachet, preluând comenzile din restaurant sau de la fereastra de drive. În plus, serviciul Click&Collect le permite consumatorilor să plaseze o comandă de oriunde și oricând, iar ulterior să o preia din restaurantul selectat sau să savureze produsele acolo.


KFC a intrat pe piața din România în 1997, odată cu deschiderea primului restaurant din București. Rețeaua numără 95 de unități în 37 de orașe, atât de tip Drive-Thru, cât și stradale și food court, fiind cel mai mare lanț din România ca număr de locații.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302