Tazz și Iancu Guda lansează HoReCa în mișcare, un program de consultanță de business pentru restaurante

Tazz și Iancu Guda lansează HoReCa în mișcare, un program de consultanță de business pentru restaurante
person Horeca
access_time_filled

Tazz lansează HoReCa în mișcare, un program de consultanță pentru partenerii săi, în colaborare cu Iancu Guda, expert financiar și vicepreşedinte al Asociaţiei Analiştilor Financiari Bancari. Astfel, noul program își propune să ajute restaurantele partenere din platformă să afle care este cel mai sănătos mod de a-și construi și gestiona afacerea de food delivery în acest moment. Scopul programului este unul de consiliere și de educare, venind în sprijinul partenerilor din HoReCa.


Programul se desfășoară din octombrie și până la finalul anului și implică mai multe acțiuni – o serie de webinarii pentru restaurantele de pe platformă, dar și un program de diagnostic prin care 300 dintre cele mai performante restaurante vor primi o analiză tehnică pe indicatori financiari, împreună cu o serie de recomandări și sugestii de business de la Iancu Guda și echipa Tazz.

Așadar, restaurantele care vor participa la webinarii vor afla informații utile despre gestiunea eficientă a capitalului de lucru, despre ciclul de conversie, gradul optim de îndatorare și nu numai. De asemenea, partenerii vor avea ocazia să pună întrebări specifice, particularizate pe afacerile lor, în baza temelor discutate.


În ciuda problemelor din ultimii ani, sectorul HoReCa rămâne un contributor important la formarea PIB, cu un aport de cca. 5%. Provocările rămân complexe, de la scumpirea energiei și a materiilor prime, majorarea salariilor și incertitudinea fiscală și a consumului într-un mediu inflaționist ridicat. Într-un asemenea context, direcția HoReCa devine evidentă: antreprenorii au nevoie de soluții practice și moderne pentru eficientizarea prin digitalizare, extinderea vânzărilor cu ajutorul food delivery și perfecționarea deciziilor de gestiune financiară a afacerii, de la intuiție la precizie chirurgicală. Sunt onorat să pot contribui la construirea și livrarea acestor soluții alături de Tazz, un lider în digitalizarea serviciilor de food delivery, prin intermediul acestui parteneriat educațional. Sper ca proiectul nostru să ajungă la cât mai mulți antreprenori din HoReCa, pentru accelerarea creșterii profitabile a sectorului și afacerilor”, a spus expertul financiar Iancu Guda.


Despre Iancu Guda
Iancu Guda este doctor în Finanţe şi Bănci, cu diploma obţinută în cadrul Centrului European de Excelenţă şi absolvent al Univeristăţii Sheffield, specializarea de Administraţie, Afaceri şi Management. În prezent, Iancu Guda ocupă poziția de vicepreşedinte al Asociaţiei Analiştilor Financiari Bancari din România şi este producătorul și prezentatorul emisiunii de educație financiară “Banii în mişcare”, difuzată la Digi 24.
Despre Tazz
Tazz este platforma locală de livrare rapidă care oferă preparate de la restaurante din țară, dar și produse diverse: de la cumpărături zilnice, medicamente și flori, la cărți, articole sportive, produse de îngrijire personală și înfrumusețare.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302