THAIco SPA România premiat la World Luxury Spa Awards

THAIco SPA România premiat la World Luxury Spa Awards
person Horeca
access_time_filled

THAIco SPA, care oferă servicii SPA asiatice, a fost desemnat Continental Winner 2021 pe Europa – categoria Luxury Traditional SPA, în cadrul Galei World Luxury Spa Awards, care a avut loc în Mauritius.


THAIco SPA este dezvoltator de centre luxury SPA din București, cu trei locații ultra-centrale în Piața Victoriei și Calea Victoriei. Cel mai recent proiect THAIco SPA, lansat luna trecută în interiorul hotelului Radisson Blu din București, cu o investiție de aproximativ 500.000 euro, pe o suprafață de 500 mp, se remarcă prin arhitectura orientală de înaltă clasă, cu finisaje complexe ce creează spații naturale, specifice pentru masaje tradiționale asiatice. 
Primul centru deschis în 2016, într-o vilă interbelică din apropierea Pieței Victoriei din Capitală, oferă o multitudine de tratamente – masaj, presopunctură, streching, aromaterapie.
Cel de-al doilea centru THAIco SPA este amplasat în incinta hotelului NOVOTEL de pe Calea Victoriei, unde oaspeții beneficiază de piscină și de echipamentele necesare pentru a-și continua rutina zilnică de exerciții fizice.

Despre World Luxury SPA Awards
Peste 250.000 de călători internaționali votează în fiecare an, pe o perioadă de patru săptămâni, pentru a selecta câștigătorii. Spa-urile de lux au posibilitatea de a participa la World Luxury Spa Awards prin înscrierea în categorii care își prezintă punctele de vânzare, destinațiile și facilitățile unice.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302