Weekend efervescent la RO-Wine, ediția de toamnă

Weekend efervescent la RO-Wine, ediția de toamnă
person Horeca
access_time_filled

Vinurile din România, Republica Moldova, Italia, Franța, Spania, Noua Zeelandă, Argentina, Chile, SUA, Georgia, Portugalia ( în total 150 de producători de vinuri premium și superpremium din România și din toată lumea) au fost reprezentate chiar de proprietarii cramelor și de oenologii din spatele etichetelor, care au venit special la RO-Wine (15 și 16 octombrie, Fratelli Studios București) pentru a le spune celor peste 6000 de vizitatori poveștile lor.


Evenimentul s-a bucurat de mulți vizitatori, pentru care au fost deschise aproximativ 10 000 de sticle, în cele două săli de degustare, dar și în cadrul programului de Masterclass-uri.
Cantine de Nicolai a încantat publicul cu slănină și pateu de vită aduse din Maramureș, croissant-uri și pâine caldâ. Alături de reprezentanții pieței HoReCa autohtone, la festival și-au făcut simțită prezența și importatori de vin Canada, Spania, Anglia și Olanda, alături de vizitatori din toată țara și din străinătate, veniți special pentru RO-Wine.

Printre opere de artă și sticle rarissime, participanții au avut plăcerea să descopere peste 800 de etichete de vin. La finalul festivalului, un plus de bucurie a fost adus de momenul live susținut de saxofonistul Daniel Puccio, venit special din Statele Unite pentru a celebra închiderea sezonului de evenimente RO-Wine din anul 2022.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302