Peste 3,1 mil. tacos, în cinci ani de activitate Taco Bell 

Peste 3,1 mil. tacos, în cinci ani de activitate Taco Bell 
person Horeca
access_time_filled

Taco Bell, lanț de restaurante cu produse de inspirație mexicană, parte a Sphera Franchise Group, a vândut, în medie, 1 taco pe minut în cei 5 ani de activitate pe piața locală. În această perioadă, peste 10 milioane de clienți au trecut pragul restaurantelor. Taco Bell s-a extins constant în cei 5 ani, continuând să deschidă noi restaurante inclusiv în perioada pandemiei. Astfel, în 2020 și 2021, au fost inaugurate trei locații: Taco Bell AFI Palace Brașov, Taco Bell Palas Mall Iași și Taco Bell Arena Mall Bacău.

În urmă cu 5 ani, am lansat Taco Bell pe piața din România, fiind inspirați de valorile nonconformiste care definesc acest brand. Rezultatele nu au întârziat să apară, iar produsele noastre au intrat rapid în preferințele consumatorilor autohtoni. Acest lucru ne-a permis să ne extindem an de an, inclusiv în perioada pandemiei, și să avem rezultate financiare bune la scurt timp de la deschidere. Astfel, am înregistrat profit operațional încă din al treilea an de activitate, în pofida provocărilor cu care industria HoReCa s-a confruntat în ultimii doi ani: restaurante închise, lipsa predictibilității, penuria de forță de muncă. Vom continua să ne extindem, dar și să inovăm la nivel de produs, pentru a veni cât mai aproape de clienții noștri”, a spus Costică Mișaca, Director General, Taco Bell România. 

Pe parcursul celor 5 ani, Taco Bell a implementat o strategie de digitalizare și dezvoltare bazată pe soluții și platforme menite să se adapteze obiceiurilor de consum. Astfel, anul trecut, Taco Bell a lansat serviciul Comandă&Ridică – modalitate prin care clienții își pot comanda produsele preferate de pe telefon sau computer, de oriunde s-ar afla, cu ridicarea produselor din cel mai apropiat restaurant.

De asemenea, în luna aprilie a acestui an, a fost lansată aplicația Loyalty – Taco Bell Rewards, un sistem de loializare destinat clienților, bazat pe acumularea de puncte, în schimbul cărora primesc produse Taco Bell. Ca urmare a lansării aplicației, numărul comenzilor cu ridicare a crescut cu 110%, iar vânzările cu 88%.

Taco Bell a intrat pe piața locală în anul 2017, fiind al treilea brand din portofoliul Sphera Franchise Group, alături de KFC și Pizza Hut.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302