Brands International a adus produsele Al Fakher în România


SMALL-S

Începând cu această saptamană Brands International este importator şi distribuitor exclusiv pentru România al narghilelelor, tutunului şi accesoriilor Al Fakher. Astfel, compania adaugă un nou brand premium în portofoliu, alături de Nespresso, Habanos şi S.T. Dupont.

“Ne-am dorit să le oferim clienţilor noştri un produs premium, cunoscut la nivel mondial, care să definească experienţa de a fuma o narghilea. Produsele Al Fakher sunt realizate respectând cele mai înalte standarde de calitate, iar prezenţa lor pe toate continentele vine ca o confirmare a valorii brandului. Sperăm ca românii să aprecieze aceste produse şi să se bucure de ele cât mai des”, a declarat Mihaela Scăunaşu, Marketing Manager al Brands International.

Al Fakher este cea mai cunoscută companie producătoare de tutun pentru narghilea din lume, cu sediul central aflat în Emiratele Arabe Unite. La baza succesului său stă pasiunea pentru produsele de calitate, precum şi priceperea de care dau dovadă producătorii în prelucrarea celui mai bun tutun franţuzesc.

Compania a fost înfiinţată în 1999 şi a reuşit, de-a lungul timpului, să transforme savurarea narghilelei într-un fenomen întâlnit la nivel mondial. Tutunul premium pentru narghilea marca Al Fakher este disponibil în 42 de arome şi le oferă fumătorilor o experienţă orientală unică.
Charcoal-CELINDER
Brands International, înfiinţat în 2003, este importatorul şi distribuitorul exclusiv al mărcilor de renume internaţional Nespresso, Habanos, S.T. Dupont şi Al Fakher în România. Compania face parte din Top Brands Group, o entitate ce  cuprinde Top Brands Distribution, companie de servicii logistice şi de distribuţie, El Unico şi La Casa del Habano, magazine de lux, Master House Grup, producătorul brandului DarLactate şi Classic Brands, agenţie de comunicare şi relaţii publice.